Antena Meniu Search
x

Tragedie in Franta: Un tren a deraiat, sase persoane au murit

Sase oameni au murit si alti 30 au fost raniti dupa ce trenul in care se aflau a deraiat. Nimeni nu stie, deocamdata, din ce cauza s-a produs accidentul.

Vezi și

La cateva ore dupa producerea tragediei, presedintele Francois Hollande si prim-ministrul francez au mers la locul accidentului.

Trenul a deraiat la 40 de kilometri de capitalã. Sase dintre cele sapte vagoane s-au rasturnat. Au urmat momente de groaza pentru cei 385 de pasageri.

Sase oameni si-au pierdut viaþa, fiind electrocutaþi sau zdrobiþi intre fiarele contorsionate ale vagoanelor. 30 dintre persoanele salvate de echipele de interventie au ajuns la spital.

Opt raniti sunt in stare grava, iar medicii sunt rezervati cu privire la sansele lor de supravietuire. Iar 190 de pasageri din trenul groazei au avut nevoie de consiliere psihologica.

In doar cateva ore de la producerea tragediei, presedintele republicii, Francois Hollande, prim-ministrul si ministrul Sanatatii au vizitat locul incidentului.

“Vreau sa imi exprim solidaritatea cu familiile victimelor. Va trece ceva timp panã vor fi identificate victimele”, a declarat Hollande.

Potrivit primelor informatii oficiale, trenul circula cu viteza normalã, mai mica de 150 de kilometri pe ora, la momentul incidentului. Motivul deraierii ramane, deocamdata, necunoscut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Tragedie in Franta: Un tren a deraiat, sase persoane au murit