Antena Meniu Search
x

Decizia autorităţilor din Spania în cazul românul care şi-a ucis cu sânge rece fetiţa de doar doi ani, apoi a vrut să se sinucidă

Un tată şi-a ucis fetiţa de doar 2 ani şi apoi a încercat să se sinucidă. Individul a supravieţuit şi a fost transportat de urgenţă la spital, apoi reţinut.

Vezi și

Un tată şi-a ucis fetiţa de doar 2 ani şi apoi a încercat să se sinucidă. Individul a supravieţuit şi a fost transportat de urgenţă la spital. Ulterior, a fost reţinut.

La ora locală 17.00, într-o locuinţă din oraşul Alzira, un tată îşi ucide propria fiică de doar 2 ani. Românul de 28 de ani încearcă apoi să îşi pună capăt vieţii. Se aruncă în gol de la etajul 2 şi cade peste o maşină parcată în faţa blocului. Conştient, este apoi transportat la spital.

Românul era singur în casă cu fetiţa. Potrivit presei străine, bărbatul ar fi ucis-o pe cea mică după o discuţie cu mama copilei.

Aceste tragedii se întâmplă de obicei în familii care sunt marcate de violenţă, violenţă care, mai mereu, se răsfrânge asupra copiilor, a declarat cu privire la acest caz primarul din Alzira, Diego Gomez.

Mama copilei a fost, la rândul ei, transportată de urgenţă la spital.

Poliţiştii au dechis o anchetă iar tatăl criminal a fost reţinut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Decizia autorităţilor din Spania în cazul românul care şi-a ucis cu sânge rece fetiţa de doar doi ani, apoi a vrut să se sinucidă