Antena Meniu Search
x

Tratamente cu botox, direct în garajul medicului (Video)

Nimic nu poate sta în calea înfrumuseţării, nici măcar pandemia. Un medic plastician din Florida a venit în sprijinul pacientelor sale şi a creat un cabinet drive-through chiar în propriul garaj.

De Redactia Observator la 10.06.2020, 17:25
Vezi și
  • Programările se fac din timp.
  • Plăţile se efectuează online.

Michael Salzhauer este celebru în rândul doamnelor din Florida. Supranumit Dr. Miami, chirurgul plastician a decis să deschidă un drive-through, în propriul garaj.

Motivul? Să le poată oferi americancelor mult doritele proceduri de înfrumuseţare cu botox. Clientele nu s-au lăsat mult aşteptate.

Programările se fac din timp, iar plăţile se efectuează online. Chiar şi formularul de înscriere se completează tot online. Măsurile au fost luate pentru a preveni aglomerarea.

Michael Salzhauer, chirurg plastician: Ceea ce cred că o să aflăm este că anumite persoane preferă să le fie făcută procedura cu botox într-un drive-through. Cine vrea să piardă vremea într-un cabinet, într-o cameră de aşteptare? Nu are nicio logică, când poţi să îţi faci intervenţia cu botox din propria maşină.

Cum majoritatea injecţiilor sunt făcute la nivelul frunţii, al nasului sau al pomeţilor, clienţii pot purta mască în timpul procedurii. Mai mult, nici măcar nu trebuie să coboare din maşină. Ci doar să deschidă geamul.

Pacienţii sunt cu atât mai încântaţi cu cât doctorul are şi un puternic simţ al umorului, pe care nu ezită să şi-l afişeze pe Facebook.

Dr. Miami a creat acest drive-through, după ce în martie autorităţile au decis ca toate procedurile medicale neesenţiale să fie amânate. Din 4 mai, însă, acestea au fost reluate. Totuşi americanii par să prefere mai degrabă metoda doctorului Miami.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Tratamente cu botox, direct în garajul medicului (Video)