Antena Meniu Search
x

Trei angajaţi ai CNN, daţi afară după ce au mers la muncă nevaccinaţi anti-Covid-19

Trei angajaţi ai postului american de televiziune CNN au fost daţi afară, după ce au mers la muncă nevaccinaţi anti-Covid-19.

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 09:34

Angajaţii CNN care merg la birou trebuie să fie vaccinaţi anti-Covid-19
Angajaţii CNN care merg la birou trebuie să fie vaccinaţi anti-Covid-19 - Hepta
  • Angajaţii daţi afară de la CNN, acuzaţi că au încălcat codul onoarei impus pentru revenirea la munca de la birou.

Anunţul a fost făcut chiar de către Jeff Zucker, preşedintele CNN, care a precizat că respectiva companie are toleranţă zero pentru asemenea situaţii.

Conform NPR, Zucker a precizat că şefii companiei îşi doresc să elimine situaţiile în care sănătatea oamenilor este pusă în pericol, astfel că angajaţii care se întorc la birou, după ce au lucrat de acasă, sau cei care lucrează în teritoriu şi intră în contact cu alţi oameni sunt obligaţi să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Jeff Zucker a ţinut să precizeze şi că munca de la birou nu este obligatorie, însă cei care vin trebuie să respecte un cod al onoarei care presupune şi ca ei să fie vaccinaţi anti-Covid-19, iar cei trei angajaţi daţi afară ar fi fost demişi tocmai pentru că au încălcat, practic, acest cod al onoarei. De altfel, cam o treime dintre angajaţii CNN se presupune că s-au întors, până acum, la munca de la birou.

Angajaţii CNN din Atlanta, Washington şi Los Angeles, obligaţi să poarte mască de protecţie la birou

Pe acelaşi subiect

Angajaţii CNN ar fi trebuit să se întoarcă la munca de la birou începând cu data de 7 septembrie, însă din cauza numărului mare de infectări cu tulpina Delta din Statele Unite ale Americii, termenul a fost amânat până la cel puţin mijlocul lunii octombrie.

Nu în ultimul rând, angajaţii CNN din Atlanta, Washington şi Los Angeles sunt obligaţi să poarte din nou mască de protecţie la birou, chiar dacă ei sunt vaccinaţi împotriva coronavirusului.

Şi reprezentanţii altor companii media din Statele Unite ale Americii care intenţionau să reia lucrul de la birou începând cu data de 14 septembrie au decis să amâne pe termen nelimitat efectuarea unei astfel de acţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Trei angajaţi ai CNN, daţi afară după ce au mers la muncă nevaccinaţi anti-Covid-19