Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Donald Trump a promulgat, oficial, cea mai mare reformă fiscală din ultimele trei decenii

Donald Trump a promulgat, oficial, cea mai mare reformă fiscală din ultimele trei decenii, după ce aceasta a trecut cu brio de Congresul Statelor Unite.

de Redactia Observator

la 23.12.2017 , 11:48

Donald Trump a promulgat, oficial, cea mai mare reformă fiscală din ultimele trei decenii, după ce aceasta a trecut cu brio de Congresul Statelor Unite. Prin proiectul de lege, republicanii au promis că vor reduce taxele pentru companii, firme mici şi persoane fizice.

Din Biroul Oval, Donald Trump a semnat prima victorie legislativă a republicanilor de când a fost învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite. 

Donald Trump: "Voi semna acum decât în timpul ceremoniei formale pe care o vom avea în două săptămâni, pentru că nu am vrut ca voi să credeţi că nu mă ţin de promisiune. Îmi păstrez promisiunea. Voi semna înainte de Crăciun."

Vezi și

Proiectul de lege a stârnit un val de controverse printre democraţii care l-au respins în unanimitate, la votul din Congres. Aceştia spun că reforma avantajează americanii bogaţi şi îi afectează pe cei săraci. 

Opozanţii lui Donald Trump suţin că măsura va fi benefică mai ales pentru familia lui, care ar putea economisi peste 750 de milioane de dolari. 

Republicanii, însă, spun că noua lege va stimula creşterea economică şi crearea de locuri de muncă. 

După ce a semnat documentul, Donald Trump a plecat la reşedinţa sa din Mar-a-Lago, acolo unde îşi va petrece sărbătorile de iarnă.

Ajuns în Florida, preşedintele american a fost întâmpinat la aeroport cu aplauze de zeci de susţinători care l-au felicitat pentru promulgarea proiectului de lege. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Donald Trump a promulgat, oficial, cea mai mare reformă fiscală din ultimele trei decenii