Antena Meniu Search
x
LIVE

Trupurile militarilor americani uciși în atentatul de la Kabul au ajuns acasă. 12 dintre ei aveau între 20 şi 25 de ani

Departamentul american al Apărării a făcut publice date despre cei 13 militari ucişi în atentatele de la Kabul - 12 dintre ei aveau între 20 şi 25 de ani, iar cel de-al 13-lea avea 31 de ani. Printre ei se află şi o femeie care în ultimele zile avusese grijă de copii afgani.

De Redactia Observator la 30.08.2021, 07:41

Conform datelor prezentate de Departamentul Apărării, cinci dintre ei aveau 20 de ani, alţi trei aveau 22 de ani, trei aveau 23 de ani, un altul avea 25 de ani, iar o altă victimă avea 31 de ani.

Printre cei decedaţi s-a aflat şi Jared Schmitz, în vârstă de 20 de ani, din St. Charles, Missouri, al cărui tată a declarat la un post de radio că a fost ”absolut devastator”. Schmitz a staţionat mai întâi în Iordania şi a fost trimis în ultimele săptămâni în Afganistan recent”, a mai relatat tatăl său."Ca părinţi, am fost îngroziţi”, a afirmat el, adăugând: ”Sunt foarte onorat că l-am putut numi fiul meu”.

"Ca părinţi, am fost îngroziţi”

Tatăl militarului de 31 de ani decedat, Darin T. Hoover, a afirmat că fiul său iubea distracţia, era înconjurat mereu de prieteni şi de familie şi pentru el familia era pe primul loc,

Pe acelaşi subiect

Sergentul Johanny Rosariopichardo, 25 de ani, se afla la Abbey Gate, unde erau verificaţi femei şi copii afgani, în momentul producerii atentatului.

Nastassia Hyatt, care locuia cu ea, a afirmat într-o postare pe Facebook, “Ai devenit sufletul meu pereche. Eşti cealaltă jumătate a  mea, inima mea”.

Nicole şi-a petrecut ultimele zile având grijă de copii afgani

Nicole L. Gee, în vârstă de 23 de ani, şi-a petrecut ultimele zile înaintea atentatului având grijă de copiii afgani. Ea postase o fotografie în care avea în braţe un bebeluş. ”Îmi place meseria mea”, a scris ea.

Despre Hunter Lopez, de 22 ani, cumoscuţii spun că pentru el a fi în armată nu era o slujbă, ci o chemare. Caporalull Daegan W. Page este descris de familie ca având „o inimă uriaşă”.

Rylee McCollum, în vârstă de 20 de ani, urma să devină tată în câteva săptămâni. ”Era atât de încântat că va fi tată şi cred că ar fi fost un tată grozav”, a declarat sora sa.

Dylan R. Merola, de 20 de ani, era în Afganistan de mai puţin de două săptămâni şi visa să studieze ingineria. Mama sa îşi aminteşte şi ultimul său mesaj: ”O vreme nu voi putea vorbi. Suntem trimişi într-o altă locaţie”.

Tatăl lui Kareem M. Nikoui, susţinător al lui Donald Trump, îl acuză pe preşedintele SUA Joe Biden pentru ceea ce s-a întâmplat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Trupurile militarilor americani uciși în atentatul de la Kabul au ajuns acasă. 12 dintre ei aveau între 20 şi 25 de ani