Antena Meniu Search
x

Video Turistă de 20 de ani, salvată în ultimul moment de la moarte. Tânăra a vrut să se arunce de pe acoperişul unei biserici din Veneţia

Clipe de groază în Veneţia, unde o turistă din Franţa a încercat să se arunce de pe acoperişul unei biserici. Tânăra de 20 de ani a fost salvată în ultimul moment de un poliţist aflat în patrulă.

de Redactia Observator

la 04.09.2022, 21:18

Vezi și

Sute de oameni au privit îngroziţi, cu sufletul la gură, către Biserica Scalzi, unde o tânără s-a urcat pe schele şi a ajuns pe acoperişul lăcaşului de cult.

Femeia a încercat să se arunce de la aproape 30 de metri în gol dar a fost salvată, în ultimul moment, de un poliţist aflat în patrulă.

Bărbatul a reuşit să o prindă pe femeie de braţul cu care încă se ţinea de schela de metal. După câteva secunde în care tânăra s-a zbătut să se desprindă, poliţistul a reuşit să o urce într-un loc sigur. 

Alberto Crispo, poliţist salvator: Am alergat sus pe schelă. Am încercat să fac asta cât mai rapid posibil. Singurul meu scop a fost să pot aduce fata în siguranţă şi să evit să se arunce în gol. 

Pe acelaşi subiect

Salvată în ultimul moment

Salvatorul are 29 de ani şi doi copii şi le-a povestit jurnaliştilor că doar şi-a făcut datoria. 

Alberto Crispo, poliţist salvator: Nu, nu mă consider un erou. Eu doar mi-am făcut treaba, ca într-o zi ca oricare alta şi sunt mândru că poliţia poate fi alături de cetăţeni.

Tânăra de 20 de ani, originară din Franţa a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital. Sâmbăta trecută, femeia, despre care se spune că ar avea probleme psihice, a fost găsita în apă lângă Palatul Dogilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Turistă de 20 de ani, salvată în ultimul moment de la moarte. Tânăra a vrut să se arunce de pe acoperişul unei biserici din Veneţia