Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UCIȘI cu brutalitate de tânărul fără adăpost pe care l-au primit în casă. Femeia a fost înjunghiată de 17 ori, iar băiatul ei de 8 ori. Capul familiei a supraviețuit ca prin minune (VIDEO)

Un tânăr de 24 ani, care a ucis o femeie și pe copilul ei, după ce l-au luat de pe stradă și l-au primit în casa lor, și-a recunoscut, marți, fapta oribilă.

de Redactia Observator

la 04.10.2017 , 18:58

Un tânăr de 24 ani, care a ucis o femeie și pe copilul ei, după ce aceștia l-au luat de pe stradă și l-au primit în casa lor, și-a recunoscut, marți, oribila faptă.

Aaron Barley, 24 de ani, a recunoscut, marți, în fața judecătorilor că i-a ucis într-un atac feroce pe Tracey Wilkinson (50 de ani) și pe fiul acesteia, Pierce, 13 ani, în casa lor din Stourbridge, West Midlands.

Articolul continuă după reclamă

L-au adunat de pe stradă și l-au primit în casă

Pe acelaşi subiect

Povestea acestei crime este de-a dreptul șocantă, scrie Daily Mirror.

În luna aprilie a anului trecut, Tracey Wilkinson l-a văzut pe Aaron, rămas orfan de mic, cum dormea pe o cutie de carton în fața unui magazin Tesco. Femeia a fost impresionată de suferința acestuia și s-a oferit să-l ajute. Ea i-a închiriat o cameră la un hostel și îl chema la masă în casa lor.

După câteva săptămâni, soțul acesteia, Peter Wilkinson, l-a angajat pe tânăr la una dintre afacerile sale. Însă, în septembrie, a fost nevoit să renunțe la acesta, deoarece începuse să consume droguri.

Două luni mai târziu, în noiembrie, Aaron Barley a apărut din nou la locuința familiei Wilkinson, bătut și fără niciun ban. Femeia a decis să-l ajute din nou, i-a găsit din nou cazare și i-au oferit bani pentru diverse servicii pe care acesta le făcea la reședința lor sau a prietenilor lor.

"Soția mea nu dorea să-l vadă din nou pe străzi, iar noi l-am ajutat din nou. Părea să fie recunoscător", a povestit în timpul primei audieri care a avut loc, ieri, la tribunal.

În luna ianuarie a acestui an, lucrurile păreau că s-au aranjat pentru Barley, el având o locuință și un loc de muncă.

"Eram bucuroși pentru el că-și făcuse un rost. Venea din când în când la noi, la masă. Ultima datî l-am condus chiar eu la locuința lui. Apoi, următoarea dată când l-am văzut, el mi-a înfipt cuțitul de șase ori în mine", a declarat bărbatul care și-a pierdut soția și fiul.

I-a înjunghiat de zeci de ori

Pe 30 martie anul acesta, Aaron Barley a mers la locuința familiei care l-a ajutat și a atacat-o în somn pe Tracey Wilkinson, pe care a înjunghiat-o de 17 ori, iar apoi l-a înjunghiat de opt ori pe fiul acestuia, care avea doar 13 ani.

Foto: Pierce Wilkinson

Când Peter Wilkinson s-a întors de la plimbarea lui cu câinele, l-a atacat cu cuțitul în bucătărie și l-a înjunghiat și pe el de șase ori. Crezându-l mort, asasinul a luat una dintre mașinile familiei și a fugit, el fiind ulterior prins de poliție.

Tracey Wilkinson a murit pe loc, iar fiul ei la spital. Peter Wilkinson a fost internat la spital, medicii dându-i puține șanse de supraviețuire. Însă, Peter s-a recuperat.

Ucigașul și-a anunțat pe Facebook intențiile criminale

Potrivit declarațiilor făcute de polițiști, Aaron Barley ar fi scris pe Facebook cu câteva săptămâni înainte de oribilele crime că "toți vor plăti".

"Nu am nimic de pierdut. Toți veți plăti. Trebuie să primesc ceva ajutor înainte să încep să ucid. Nu vă puneți cu mine, sunt instabil acum", sunt câteva dintre mesajele postate de ucigaș.

De asemenea, tânărul de 24 de ani le-ar fi spus polițiștilor în momentul în care a fost prins că este mulțumit de ce a făcut. 

"I-am ciopârțit. Era o nebunie acolo. I-am ucis și sunt bucuros că am făcut-o. Sunt bucuros că am scăpat de doi dintre ei și nemulțumit că Peter a scăpat. Trebuia să stau și să-l termin. Credeam că a murit", ar fi spus Barley.

Momentul în care criminalul a pătruns în locuința familiei a fost surprins de camerele de supraveghere.

Procuratura a cerut 30 de ani de închisoare pentru Aaron Barley pentru fapta sa.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » UCIȘI cu brutalitate de tânărul fără adăpost pe care l-au primit în casă. Femeia a fost înjunghiată de 17 ori, iar băiatul ei de 8 ori. Capul familiei a supraviețuit ca prin minune (VIDEO)