Antena Meniu Search
x

INCENDIU URIAȘ la o clădire de locuințe din Londra! 50 de pompieri au fost mobilizați

Pompierii londonezi au fost mobilizați să stingă un incendiu de mari proporții izbucnit la o clădire de apartamente din Londra! Flăcările au cuprins deja acoperișul imobilului și un val gros de fum se iese din locuințe.

Pompierii londonezi au fost mobilizați să stingă un incendiu de mari proporții izbucnit la o clădire de apartamente din Londra! Flăcările au cuprins deja acoperișul imobilului și un val gros de fum se iese dintr-o locuință de la etajul superior.

Peste 50 de pompieri au fost trimiși la incendiul izbucnit la un bloc de apartamente situat pe strada Turin, cartierul Bethnal Green.

Strada a fost blocată. Flăcările au cuprins toată suprafața etajului trei al imobilului și cel puțin o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Imaginile surprinse arată localnicii îngroziți, asistând la flăcările uriașe care au cuprins deja acoperișul imobilului.

După zeci de minute de eforturi, echipele de intervenție au reușit să stingă focul. Pagubele sunt considerabile.

Incendiul este cu atât mai îngrijorător, având în vedere că s-a produs la doar câteva zile de la tragedia din turnul Greenfell, care a ucis zeci de persoane și mulți alți oameni au rămas fără adăpost.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » INCENDIU URIAȘ la o clădire de locuințe din Londra! 50 de pompieri au fost mobilizați