Antena Meniu Search
x

Video Ultima zi a summitului NATO de la Madrid. Decizii cruciale ale liderilor, privind relaţia dintre China şi Rusia

Este ultima zi a summitului NATO de la Madrid. Noi discuţii vor fi purtate în capitala Spaniei, iar un nou set de decizii este aşteptat să fie anunţat la finalul acestei zile.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 30.06.2022, 09:41

Vezi și

Ultima zi a summitului de la Madrid, însă la fel de importantă ca cea de ieri. Va fi un consiliu al Alianţei Nord Atlantice în care se va discuta despre  problema Chinei, prin prisma relaţiei pe care aceasta o are cu Rusia, cel puţin din perspectiva schimburilor comerciale care a atins un nivel foarte înalt, nemaiîntâlnit până acum. Se va discuta despre această problemă.  Vor fi declaraţii din partea liderilor pe problema China.

Ziua de ieri a fost una extrem de importantă pentru România, pentru că aşa cum spunea preşedintele Klaus Iohannis, ţara noastră a obţinut tot ceea ce şi-a dorit şi anunţul a venit din partea preşedintelui american, Joe Biden, care spunea că în România vom avea o brigadă permanentă prin rotaţie de militari americani.

Nu doar România este vizată de această brigadă de întărire militară ci şi Polonia, vorbim şi de Spania, Italia, Germania şi Regatul Unit. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Ultima zi a summitului NATO de la Madrid. Decizii cruciale ale liderilor, privind relaţia dintre China şi Rusia