Antena Meniu Search
x

"Eşti atât de frumoasă", ultimele cuvinte ale unui soţ către soție, înainte să moară, infectat cu coronavirus

Un soț aflat pe patul de moarte i-a spus soției sale cât de frumoasă este, înainte să se stingă, în spital, infectat cu coronavirus. El fusese operat la şold, însă după ce a fost externat, a revenit în scurt timp în spital, cu simptome specifice Covid-19.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.11.2020, 16:31

Tot ce a mai putut să-i spună soţiei, a fost că este foarte frumoasă - Profimedia Images / Imagini de arhivă
  • Ambii soţi au fost internaţi în spital cu coronavirus
  • Bărbatul suferise şi o operaţie complicată, la şold

Barry Taylor, în vârstă de 85 de ani, a fost internat în spital după ce și-a fracturat șoldul. El a fost operat pentru fractura de şold şi apoi a fost externat, acasă.

După nici 10 zile, bărbatul a fost reinternat cu dificultăți de respirație, tuse și febră. 

Soția lui Taylor, Heather, a fost, de asemenea, internată în spital cam în același timp, iar amândoi s-au dovedit a fi infectaţi cu Covid-19.

Doamnei Taylor i s-a spus că soțul ei era pe moarte și, aflându-se amândoi în spital, a mers să-l viziteze.

Ea şi-a văzut soţul şi s-au ţinut de mână, moment în care bărbatul a mai putut să-i spună cât de frumoasă este şi apoi starea i s-a agravat, femeia fiind nevoită să se retragă.

"S-a uitat la mine și mi-a spus că am ochii frumoși, părul frumos și o față frumoasă. A fost sfâşietor, mi-am dat seama că nu avea cum să supravieţuiască. M-a ținut de mână și continua să arate spre dealuri. I-am spus să se odihnească", a spus femeia.

La scurt timp, bărbatul a murit.

Un examen post-mortem a constatat că bărbatul a murit de pneumonie Covid-19, boală pulmonară obstructivă, scrie Daily Post.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Eşti atât de frumoasă", ultimele cuvinte ale unui soţ către soție, înainte să moară, infectat cu coronavirus