Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ultimele cuvinte ale unui tată care a murit fără să apuce să se vaccineze anti-Covid fac înconjurul lumii. Cinci copii au rămas orfani de tată

Un tată a cinci copii i-a trimis logodnicei sale un ultim mesaj sfâșietor în care îi spunea că regretă că nu s-a vaccinat anti-Covid. Michael Freedy, în vârstă de 39 de ani, amânase vaccinarea pentru că voia să vadă la cei imunizați ce efecte secundare apar pe termen lung.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 01.08.2021, 11:06

Michael Freedy, în vârstă de 39 de ani, a murit joi la un spital din orașul său natal din Las Vegas, la mai puțin de două săptămâni după ce a contractat coronavirusul. 

Bărbatul s-a îmbolnăvit într-o vacanță cu copiii, la plajă

La începutul acestei luni, Freedy și logodnica sa, Jessica DuPreeze, s-au bucurat de o vacanță pe plajă în California cu cei cinci copii ai lor - cu vârste cuprinse între 17 ani și 17 luni. După ce s-au întors la Las Vegas, Freedy s-a îmbolnăvit și a mers la spital crezând că suferea de insolație severă. 

Medicii au descoperit însă că nivelul său de oxigen din sânge era extrem de scăzut și l-au testat pentru Covid, iar rezultatul a ieșit pozitiv.

Pe acelaşi subiect

Pe măsură ce respirația i-a devenit tot mai dificilă, Freedy i-a trimis un mesaj lui logodnicei sale spunând: „Ar fi trebuit să fac naibii vaccinul ala”. La scurt timp după acest mesaj, el a fost plasat pe un ventilator și a murit în câteva zile, scrie Daily Mail.

Bărbatul voia să aștepte un an să vadă ce efecte apar după vaccinare

Cu inima frântă, femeia povestește că voiau să se vaccineze anti-Covid, însă le era teamă și au vrut să mai aștepte până la începutul anului viitor să vadă ce efecte secundare apar la persoanele vaccinate.

Însă moartea bărbatului a făcut-o să-și schimbe părerea, motiv pentru care a primit deja prima ei doză de vaccin. 

„Avea doar 39 de ani. Copiii noștri nu mai au tată acum. Nu poți spune că ești tânăr și că nu te va afecta, pentru că n-ai de unde ști”, a spus femeia.

„Iubirea vieții mele, stânca mea, totul meu. Tatăl copiilor mei nu mai este printre noi. Nu știu ce să fac”, a mai spus femeia.

Tulpina Delta se răspândește în SUA, pe măsură ce numărul vaccinărilor scade

Vestea tragică vine pe măsură ce ratele de vaccinare ale SUA sunt tot mai mici, în ciuda răspândirii variantei Delta extrem de contagioase. 

Mai puțin de jumătate dintre americani sunt complet vaccinați de vineri, mai exact, 164 de milioane de persoane, sau 49,4% din totalul populației SUA. În ultima săptămână, SUA au realizat în medie puțin peste 700.000 de vaccinări pe zi - mult sub media de 4 milioane de vaccinări pe zi la începutul lunii aprilie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Ultimele cuvinte ale unui tată care a murit fără să apuce să se vaccineze anti-Covid fac înconjurul lumii. Cinci copii au rămas orfani de tată