Antena Meniu Search
x

Un alt avion militar Il-76 s-a prăbușit în Rusia: 15 morţi. Momentul în care aeronava cade cu motorul în flăcări. VIDEO

Un avion de transport militar rusesc Iliușin, Il-76, s-a prăbușit marţi în regiunea Ivanovo, la nord-est de Moscova, la scurt timp după decolare, a anunţat Ministerul rus al Apărării, citat de agenţiile de stat. Potrivit autorităţilor ruse unul dintre motoarele avionului a luat foc. La bord erau 15 persoane.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 17:30

Vezi și

Avionul Il-76 s-a prăbușit în jurul orei locale 13:00, în regiunea Ivanovo. Potrivit autorităţilor ruse, aeronava efectua un zbor programat când unul dintre motoarele sale a luat foc după decolarea de pe aerodromul Severny. Cauza incendiului nu a fost raportată oficial, fiind speculată o defecţiune tehnică.   

Un avion militar de marfă, cu 15 persoane la bord, s-a prăbușit după decolare

La bordul aeronavei militare se aflau opt membri ai echipajului și șapte pasageri. Ministerul Apărării nu a oferit detalii despre soarta acestora, dar o sursă TASS din serviciile de urgenţă a spus că, potrivit datelor preliminare, toată lumea de la bord a murit.

Canalul rusesc de Telegram "112" scrie că avionul a încercat o aterizare de urgență după izbucnirea incendiului la motor, dar s-a prăbuşit în cele din urmă.

Pe acelaşi subiect

Autoritățile anunță că un motor a luat foc. Presa rusă scrie că nu sunt supraviețuitori

Canalul de Telegram IvanovoNew a postat o filmare care surprinde momentul prăbuşirii avionului cuprins de flăcări. Localnicii au relatat că au văzut fum negru gros în zona aerodromului Severny.

Este al doilea accident în care este implicat un Il-76 de la începutul anului. Pe 24 ianuarie 2024, un avion Il-76 a fost doborât deasupra regiunii Belgorod. Ruşii susţin că a fost lovit de ucraineni cu un sistem Patriot iar la bord se aflau 74 de persoane, inclusiv 65 de militari ucraineni.

Pe 24 iunie 2022, un alt avion Il-76 s-a prăbuşit în Rîazan. Cinci persoane au murit și alte patru au fost rănite. Ruşii susţin că tragedia s-a produs în urma unei defecțiuni a motorului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un alt avion militar Il-76 s-a prăbușit în Rusia: 15 morţi. Momentul în care aeronava cade cu motorul în flăcări. VIDEO