Un australian de 27 de ani a rămas fără jumătate de limbă, după ce medicii i-au tratat superficial ulcerul bucal, apoi a primit un diagnostic crunt

De Redactia Observator.
Publicat: 03.05.2021, 14:07.
Actualizat: 03.05.2021, 14:09

Un bărbat de 27 de ani din Australia a rămas fără jumate din limbă din cauza cancerului. Inițial, Dayle Gordon s-a prezentat la medic, în 2019, aceștia spunându-i că nu trebuie să se îngrijoreze din cauza ulcerului bucal de care suferea, însă, la un control ulterior diagnosticul a fost devastator: australian suferea de cancer.

Dayle a urmat numeroase tratamente pentru a-și salva viața

Dayle a urmat numeroase tratamente pentru a-și salva viața

7News

Dayle Gordon, un australian de 27 de ani, s-a prezentat la medic că ceea ce credea că este ulcer bucal, medicii spunându-i că nu are de ce să se îngrijoreze.

Dar după ce problema a persistat, tânărul de 27 de ani a fost trimis la un specialist și ulterior a fost diagnosticat cu cancer la limbă.

„A fost șocat. Nu se aștepta la un astfel de diagnostic, mai ales din cauza vârstei”, a declarat sora bărbatului.

Dayle a fost supus apoi unei intervenții chirurgicale în care i s-a îndepărtat jumătate din limbă, precum și 50 de ganglioni limfatici. După operație, bărbatul a urmat mai multe tratamente, printre care chimioterapie și radiații, fiind suficient de norocos cât să se recupereze rapid. Însă, spre finalul anului 2020, Dayle a descoperit un nodul uriaș pe gât care a trebuit îndepărtat, scrie Daily Mail.

Dezastrul a lovit din nou în această lună, când medicii au descoperit că tumora i s-a răspândit până la inimă.

“Cred că descoperirea unei tumori la inimă a fost cea mai cruntă lovitură primită până acum”, a declarat sora australianului. Tânăra povestește că această veste a fost cu atât mai dificilă având în vedere că fratele său a trecut deja prin multe operații și proceduri medicale pentru a-și salva viața.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.