Antena Meniu Search
x

Un australian de 27 de ani a rămas fără jumătate de limbă, după ce medicii i-au tratat superficial ulcerul bucal, apoi a primit un diagnostic crunt

Un bărbat de 27 de ani din Australia a rămas fără jumate din limbă din cauza cancerului. Inițial, Dayle Gordon s-a prezentat la medic, în 2019, aceștia spunându-i că nu trebuie să se îngrijoreze din cauza ulcerului bucal de care suferea, însă, la un control ulterior diagnosticul a fost devastator: australian suferea de cancer.

de Redactia Observator

la 03.05.2021, 14:09

Dayle a urmat numeroase tratamente pentru a-și salva viața
Dayle a urmat numeroase tratamente pentru a-și salva viața - 7News
  • Un tânăr de 27 de ani luptă pentru a-și salva viața, după ce medicii l-au tratat superficial.

Dayle Gordon, un australian de 27 de ani, s-a prezentat la medic că ceea ce credea că este ulcer bucal, medicii spunându-i că nu are de ce să se îngrijoreze.

Dar după ce problema a persistat, tânărul de 27 de ani a fost trimis la un specialist și ulterior a fost diagnosticat cu cancer la limbă.

„A fost șocat. Nu se aștepta la un astfel de diagnostic, mai ales din cauza vârstei”, a declarat sora bărbatului. 

Dayle a fost supus apoi unei intervenții chirurgicale în care i s-a îndepărtat jumătate din limbă, precum și 50 de ganglioni limfatici. După operație, bărbatul a urmat mai multe tratamente, printre care chimioterapie și radiații, fiind suficient de norocos cât să se recupereze rapid. Însă, spre finalul anului 2020, Dayle a descoperit un nodul uriaș pe gât care a trebuit îndepărtat, scrie Daily Mail.

Dezastrul a lovit din nou în această lună, când medicii au descoperit că tumora i s-a răspândit până la inimă.

“Cred că descoperirea unei tumori la inimă a fost cea mai cruntă lovitură primită până acum”, a declarat sora australianului. Tânăra povestește că această veste a fost cu atât mai dificilă având în vedere că fratele său a trecut deja prin multe operații și proceduri medicale pentru a-și salva viața. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Un australian de 27 de ani a rămas fără jumătate de limbă, după ce medicii i-au tratat superficial ulcerul bucal, apoi a primit un diagnostic crunt