Antena Meniu Search
x

Un autobuz şcolar a fost făcut praf de un tren, în Uttar Pardesh. Cel puţin 13 copii au murit, şi mai mult de 10 sunt grav răniţi

Un autobuz şcolar a fost făcut praf de un tren, în Uttar Pardesh. Cel puţin 13 copii au murit, şi mai mult de 10 sunt grav răniţi.

Un autobuz şcolar a fost făcut praf de un tren, în Uttar Pardesh. Cel puţin 13 copii au murit, şi mai mult de 10 sunt grav răniţi. Mai mulţi copii au murit joi în India după ce autobuzul şcolar în care se aflau a fost lovit de tren la o trecere de cale ferată, a informat media locală preluată de agenţia dpa.

Între 20 şi 30 de elevi erau în autobuz la momentul producerii accidentului, în apropiere de oraşul Kushinagar, şi 13 dintre ei şi-au pierdut viaţa, a relatat Times of India.

Site-ul News 18 a informat că cel puţin 13 copii au murit în tragedie.

Este cel de-al doilea accident din această lună în care este implicat un autobuz şcolar. Un număr de 27 de persoane, din care 23 de copii, au murit pe 9 aprilie când autobuzul lor a căzut într-un defileu în statul Himachal Pradesh. 

Preşeditnele Indiei, dar şi prim-ministrul Narendra Modi, a cerut imediat o anchetă, cei doi transmiţând şi condoleanţe familiilor victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un autobuz şcolar a fost făcut praf de un tren, în Uttar Pardesh. Cel puţin 13 copii au murit, şi mai mult de 10 sunt grav răniţi