Meniu
Search
x

Un băieţel de doi ani a sfârşit tragic, lovit mortal de tată în timp ce încerca să îşi parcheze camioneta, în SUA: "Fiica noastră de 4 ani a văzut întregul incident”

Tragedie cumplită pentru o întreagă familie, după ce un băieţel de doi ani a fost lovit mortal de tatăl care încerca să-şi parcheze camioneta în curte.

De Larisa Andreescu la 10.06.2021, 16:45

Lacrimi şi suspine după pierderea copilaşului de doar 2 ani din Virginia, care a sfârşit tragic sub roţile maşinii, în timp ce tatăl încerca să îşi parcheze camioneta în curte. Bairon Alexander Zapata Castillo, cunoscut sub numele de Alex, a fost identificat drept victimă, potrivit unei pagini GoFundMe, creată de mătușa sa pentru fondurile de înmormântare.

„Inimile noastre sunt încărcate de suferinţă în timp ce anunţăm trecerea tragică în nefiinţă a micului Bairon” a scris mătușa băiatului, Monica Gudiel. „Un părinte nu ar trebui să treacă niciodată prin durerea verișoarei / surorii mele și a soțului ei care şi-au pierdut copilul într-un mod foarte tragic”.

Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție din judeţul Fairfax, potrivit Today, ofiţerii au ajuns la faţa locului în jurul orei 18:43, în data de 7 iunie, după un apel de urgenţă. În ciuda eforturilor depuse de paramedici, micuţul în vârstă de doi ani, a fost declarat mort la scurt timp.

„Detectivii au stabilit că tatăl băiatului își parca maşina, marca Ford F350 din 2005, când a descoperit că fiul său a fost lovit de camion”, se menționează în comunicat. "Detectivii de la unitatea noastră continuă să investigheze circumstanțele care au dus la incident, dar nu suspectează o altă variantă decât cea a unui tragic accident. Alcoolul nu a fost un factor."

Prin lacrimi, tatăl copilului, Byrol Zapata, a povestit că și-a lăsat fiul înăuntru și i-a spus să rămână acolo până îşi parchează maşina: „A spus «OK, tati», dar nu mi-am dat seama când a ieșit din nou”, a mărturisit bărbatul, în timp ce plângea. „Când s-a produs accidentul era deja prea târziu”.

Mama lui Alex, Kelly Castillo, a confirmat spusele soţului ei: „Atunci când era pe punctul de a scoate maşina de pe alee, l-a luat şi l-a lăsat înăuntru, dar nu am văzut niciunul când a ieşit. Fiica noastră de 4 ani a văzut întregul incident”

Familia se pregăteşte acum de înmormântare

Gândindu-se la pierderea de neimaginat a micuţului Alex, care ar fi împlinit 3 ani în octombrie, tatăl a transmis un îndemn pentru părinţii din întreaga lume, de a avea întotdeauna atenţia sporită în ceea ce îi priveşte pe cei mici: „Vă rog, aveţi grijă de copiii voştri!”

O fundaţie non-profit din SUA estimează că cel puţin 50 de copii mor în astfel de accidente săptămânal, iar în mai mult de 60% din cazuri sunt implicate maşini de dimensiuni mari.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un băieţel de doi ani a sfârşit tragic, lovit mortal de tată în timp ce încerca să îşi parcheze camioneta, în SUA: "Fiica noastră de 4 ani a văzut întregul incident”