Antena Meniu Search
x

Un băieţel de patru ani a murit, spulberat de o dubă, în timp ce se juca lângă casă, în Irlanda: "Avea o inimă de aur, o tragedie absolut teribilă"

Tragedie fără margini pentru o întreagă familie după ce băieţelul lor de patru ani a murit la câțiva metri de casă, lovit de o dubă, în timp ce juca.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.05.2021, 14:59

Ursuleţ de pluş lângă roata unei maşini
Un băieţel de patru ani a murit, spulberat de o dubă, în timp ce se juca lângă casă, în Irlanda - Shutterstock

Charlie McDonagh se juca în jurul casei în momentul în care şoferul unei dube a pierdut controlul volanului şi l-a izbit din plin, în Longford, Irlanda. Împlinise patru ani cu două săptămâni în urmă. În ciuda eforturilor depuse de medici, micuţul a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Tragedia a îndoliat întreaga comunitate

Micul Charlie era cel mai mare dintre cei trei copii ai familiei, iar părinții săi, Charlie și Pearl, sunt membri cunoscuţi și respectați ai comunităţii locale. Vecinii şi prietenii au adus un omagiu lăsând flori şi lumânări, iar reţelele de socializare ale familiei au fost umplute cu mesaje de adio şi condoleanţe.

John Keenan, vecin al familiei în ultimii trei ani și jumătate, a spus că el și mulți alții care locuiesc în apropiere se luptă să se împace cu vestea teribilă.

"Charlie era un băieţel rotofei, minunat. Avea o inimă de aur. Eu și cu el eram prieteni buni și ne jucam mereu afară. Era cel mai în vârstă dintre cei trei băieți. Sunt vecini fantastici care ar da o mână de ajutor în orice mod pot​” a spus el.

„Eu eram înăuntru. Sunt atât, atât de tristă. Soţul şi familia mea sunt în stare de şoc” a decşarat o altă vecină, mamă a trei copii, care a văzut accidentul de la geam.

„Este o tragedie absolut teribilă, să se întâmple așa din senin, la ora trei în ceea ce trebuia să fie doar o minunată după-amiază de primăvară. Este devastator. Și nu-mi pot imagina prin ce trece familia. Inimile noastre se îndreaptă către ei. Este îngrozitor. Va dura timp ca întreaga comunitate să treacă peste această tragedie. Este o zonă rezidențială imensă, cu o mulțime de familii cu copii. Pentru familiile de acolo, care consideră că zona este sigură pentru copiii lor, știi, va dura mult timp până vor trece peste asta. Inima mea se îndreaptă către familie și către toți cei care au fost afectați” a adăugat şi consilierul local Seamus Butler de la Fianna Fail.

„Este un aer de întuneric care atârnă peste întreaga comunitate. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familie. Oamenii spun că este o tragedie teribilă și sunt șocați. Am primit un telefon mai devreme de la o femeie din localitate care era în lacrimi și a spus că oamenii își vor îmbrățișa mai tare copiii și îi vor ține mai aproape în seara asta. Este un lucru atât de adevărat. Gândurile și rugăciunile tuturor sunt alături de familie. Nu știu cine este vinovatul, dar Dumnezeu este sus şi veghează şi asupra familiei sale. Sunt două familii ale căror inimi au fost frânte în această seară” a declarat districtul municipal din Longform, Cathaoirleach, Peggy Nolan, pentru Mirror.

„Garda și serviciile de urgență participă la locul coliziunii fatale care a avut loc la Ardnacassa, Co. Longford, în această după-amiază, miercuri, 19 mai 2021. Coliziunea a implicat un singur vehicul și un copil de sex masculin și a avut loc la aproximativ ora 14:00. Copilul de sex masculin a fost declarat mort la fața locului și de atunci a fost mutat la spitalul Mullingar. Legistul a fost înștiințat și va avea loc o autopsie la o dată ulterioară. Nu au fost raportate alte victime. Scena este în prezent păstrată pentru examinare. Facem apel la oricine ar fi putut fi martor la acest incident să se prezinte la secţie. Orice şofer care se afla în zonă și care ar putea avea înregistrări ale camerei de bord este rugat să se prezinte. Orice informaţie este importantă” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un băieţel de patru ani a murit, spulberat de o dubă, în timp ce se juca lângă casă, în Irlanda: "Avea o inimă de aur, o tragedie absolut teribilă"