Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat curajos a prins un aligator de doi metri care se plimba chiar prin faţa casei, în SUA

Momente de panică, după ce un aligator de aproximativ doi metri lungime a fost văzut în timp ce se plimba pe marginea străzii. Un bărbat şi-a făcut curaj pentru a prinde reptila. Incidentul a avut loc într-un cartier din oraşul Bonita Springs, din statul american Florida.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 12.12.2020, 16:13

Bărbatul curajos a prins reptila care se plimba prin faţa casei, în SUA
Aligatorul de aproximativ doi metri a fost relocat în siguranţă - Lee County Sheriff’s Office
  • Un aligator de aproximativ doi metri umbla pe străzile unui cartier din statul american Florida
  • Un bărbat curajos a reuşit să prindă reptila

Un bărbat curajos a reuşit să prindă un aligator de aproximativ doi metri care se plimba pe o stradă a oraşului Bonita Springs, din statul american Florida. Din imaginile surprinse, se poate observa cu omul se furişează pe lângă reptilă, pentru a o putea imobiliza. 

În momentul în care este capturat, între bărbat şi aligator începe o adevărată luptă, în condiţiile în care reptila încearcă să opună rezistenţă, pentru a se elibera cu orice preţ. În cele din urmă, omul este cel care are câştig de cauză. 

La faţa locului au sosit şi autorităţile locale, pentru a se asigura că nimeni nu este pus în pericol. Rezidenţii deveniseră speraţi de faptul că ar putea să se intersecteze oricând cu aligatorul care umbla pe străzile cartierului. 

Mesaje de simpatie

După capturare, aligatorul a fost relocat în siguranţă. Cum pericolul a trecut, oamenii au început chiar să simpatizeze reptila, potrivit dailystar.co.uk.

''Săracul! Probabil că îi era doar rece și căuta să facă o bătaie'', a spus un internaut.

Mai mult, şeriful a postat şi un mesaj pe Twitter: ''Ne vedem mai târziu aligatorule''

Autorităţile locale îi sfătuiesc pe oameni să nu hrănească niciodată un aligator și să păstreze distanța dacă observă unul. De asemenea, rezidenţii ar trebui să înoate numai în zonele desemnate și să țină animalele de companie în lesă și departe de apă. Deși aligatorii sunt prădători înfricoșători, ei mușcă mai rar oamenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un bărbat curajos a prins un aligator de doi metri care se plimba chiar prin faţa casei, în SUA