Antena Meniu Search
x

Un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie în faţa copiilor săi. Cei doi urmau să se lupte pentru custodia lor câteva ore mai târziu

O femeie a fost împuşcată de patru ori de fostul său soţ, în aceeaşi zi în care aveau audierea pentru custodia copiilor lor.

de Monica Palade

la 30.06.2021, 12:22

Un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie în faţa copiilor săi. Cei doi urmau să se lupte pentru custodia lor câteva ore mai târziu - Shutterstock

Mai întâi, bărbatul a tăiat curentul în casa femeii, unde aceasta locuia cu cei patru copii ai lor, înainte de a intra pe una dintre ferestre. Toate în ziua în care cei doi erau programaţi la instanţă.

Incidentul a avut loc luni, 28 iunie, la ora 3.30 am, într-o suburbie din nord-vestul oraşului Houston, Texas. Oamenii legii au fost chemaţi la faţa locului. Aceştia au explicat mai târziu că se bănuieşte că Aaron B. Wright s-a dus la tabloul de curent din faţa casei, a tăiat curentul unde fosta sa soţie, Andrea Wright, şi cei patru copii, cu vârstele cuprinse între cinci şi 12 ani, dormeau.

Şi-a împuşcat fosta soţie chiar lângă copii

Poliția susține că Aaron Wright a pătruns în casă printr-o fereastră din spate înainte de a da peste femeie pe care a împușcat-o de patru ori, potrivit raportului KTRK. Cei patru copii dormeau în paturile lor în momentul împușcării și niciunul dintre ei nu a fost rănit.

Pe acelaşi subiect

Camera de supraveghere îl arată pe suspect și un complice, apropiindu-se de casa lui Andrea Wright, după ce şi-ar fi parcat camionul pe stradă. Cuplul poate fi văzut apoi fugind de la locul faptei în direcția opusă, câteva minute mai târziu. Anchetatorii cred că al doilea suspect este noua iubită a lui Wright.

„Tipul respectiv trebuie să fie nebun să facă asta în fața copiilor săi, să încerce să o omoare pe mama lor, adică este clar ceva în neregulă cu tipul respectiv”, a spus un vecin.

Anchetatorii au declarat că Aaron Wright ar fi putut anticipa pierderea custodiei celor patru copii ai săi mai târziu în acea zi, când Andrea și Aaron Wright trebuiau să se prezinte în instanță pentru o audiere privind custodia lor.

Un trecut violent

Unul dintre investigatori, John Mook, a declarat că Aaron Wright l-ar fi amenințat în trecut pe noul iubit al Andreei Wright, fosta soţie de care a divorţat în urmă cu aproximativ un an.

"Înțeleg că l-a amenințat de mai multe ori pe noul iubit. Sunt sigur că a fost și un divorț controversat. Cercetăm toate acestea".

Andrea Wright ar fi chemat poliția la ea acasă de mai multe ori în ultimele trei luni și chiar a primit un ordin temporar de restricție împotriva lui Aaron Wright anul trecut. Un judecător a respins cererea de a-l face permanent în noiembrie 2020.

„Da, cred că este o problemă. Din păcate, acesta este sistemul nostru judiciar și cred că trebuie să existe unele schimbări pentru a ține oamenii periculoşi departe. De fostul ei soț cine știu că este o persoană violentă”.

Andrea Wright a fost dusă imediat la spital, unde se recuperează și se află într-o stare stabilă, potrivit șerifului Ed Gonzales. Anchetatorii au declarat că cei patru copii sunt acum în siguranță și stau cu bunica lor.

Aaron Wright a fost localizat câteva ore mai târziu și a fost reţinut pentru acuzații de asalt agravat, potrivit șerifului Gonzales. Nu este clar dacă complicele său a fost arestat. Ancheta este în curs de investigaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie în faţa copiilor săi. Cei doi urmau să se lupte pentru custodia lor câteva ore mai târziu