Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un bărbat şi-a ucis mama în timpul cinei, apoi a dansat cu sora sa de 14 ani lângă trupul femeii: „Cineva mi-a spus să fac asta”

Tânăr de 23 de ani din Utah acuzat de o crimă teribilă, după ce şi-a împuşcat mortal mama în Ajunul Crăciunului. Incidentul s-a petrecut în timpul cinei, iar după a dansat alături de sora lui în vârstă de 14 ani, lângă trupul neînsufleţit al mamei lor.

de Larisa Andreescu

la 06.01.2021 , 15:50

Mike Lopez şi mama Ramirez
Un bărbat şi-a ucis mama în timpul cinei, apoi a dansat cu sora sa de 14 ani lângă trupul fără viaţă al femeii - Utah County Jail
  • Bărbatul şi-a ucis mama în seara de Ajun a Crăciunului.
  • Sora de 17 ani a alertat poliţia.

Un bărbat din Utah a fost acuzat de crimă după ce și-a împușcat mama la masa de seară și apoi a dansat cu sora lui de 14 ani lângă trupul neînsufleţit, potrivit anchetei.

Mike Lopez, în vârstă de 23 de ani, ar fi consumat marijuana când a intrat în bucătărie, unde cele două surori ale sale, în vârstă de 14 și 17 ani, stăteau cu mama lor Victoria Ramirez, în vârstă de 43 de ani, în casa lor din Springville, pe data de 23 decembrie 2020.

„Știu că mă vei ucide și te iubesc”

Articolul continuă după reclamă

Tânărul s-a așezat și a îndreptat o armă spre mama sa înainte de a se întoarce la sora lui de 14 ani, care a dat din cap spre el, ca o aprobare, potrivit surselor din ancheta poliţiei.

Fata s-a ridicat apoi și s-a închis într-o baie adiacentă, în timp ce sora mai mare a lui Lopez a plecat și ea de la masă, dar a rămas în fața ușii.

„Știu că mă vei ucide și te iubesc”, i-ar fi spus Ramirez fiului ei înainte ca acesta să „tragă o singură lovitură, lovind-o în gât și față, ucigând-o aproape instantaneu”.

Adolescenta de 14 ani s-a întors apoi în cameră, mângâind părul mamei sale înainte ca Lopez să o ia de braț și să înceapă să danseze cu ea, conform declarațiilor făcute organelor de poliţie.

Sora acestora în vârstă de 17 ani s-a închis în baie, unde a scăpat sărind prin fereastră, apoi a sunat la o rudă care a alertat poliția.

Când au sosit ofițerii, Lopez stătea într-o cadă plină, cu pușca sprijinită lângă.

Tânărul a dansat cu sora lui după ce şi-a ucis mama

Bărbatul, aflat în custodia poliţiei, a început să plângă atunci când a fost informat că este anchetat pentru uciderea mamei sale: „Cineva mi-a spus să fac asta” a declarat el.

Mike Lopez avea marijuana în organism, fapt confirmat de sora sa în vârstă de 17 ani care a declarat poliţiştilor că fratele său şi sora de 14 ani ar fi fumat împreună înaintea crimei: „Ea a afirmat că Mike s-a comportat foarte ciudat în ultima vreme și vorbea despre o mulțime de oameni răi”.

Tot ea a spus că bărbatul ar fi cumpărat pistolul cu o zi înainte de a-şi împuşca mortal mama. De asemenea, fata în vârstă de 14 ani „s-a comportat foarte ciudat” în timpul interogatoriului. Le-a spus detectivilor că ea și Mike „au fost împreună mult în ultima vreme și dormeau pe rând, pentru a se putea supraveghea unul pe celălalt”.

Fata a susținut că nu mama ei a fost împușcată și a zâmbit când a fost întrebată despre dansul cu fratelei ei de după. Apoi ar fi început să cânte o melodie şi „nu a arătat nicio emoţie”.

Mike Lopez a fost acuzat pentru crimă de gradul I, violenţă domestică în prezenţa unui copil şi deţinerea unei arme fără drept de posesie, ambele infracţiuni de gradul III.

Luni, cazul a fost transferat la Judecătoria Sectorului 4 din American Fork, potrivit Daily Mail.

Bărbatul urmează să se prezinte în instanță pe 12 ianuarie.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Un bărbat şi-a ucis mama în timpul cinei, apoi a dansat cu sora sa de 14 ani lângă trupul femeii: „Cineva mi-a spus să fac asta”