Antena Meniu Search
x

Un belgian şi-a răpit fiul de 10 ani, după ce a lăsat un bilet de adio. Interpol a emis o alertă în Europa pentru găsirea lui Raphael

Melanie Brandauer, o mamă care locuiește în Köln, Germania, se teme că fiul ei Raphael, în vârstă de 10 ani, a fost răpit de fostul soț belgian pentru ca băieţelul să nu fie vaccinat împotriva Covid. Ca să împiedice asta cu orice preţ, bărbatul a decis să dispară şi să-şi ia fiul cu el. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.01.2022, 12:59

Marți, Interpol a lansat o alertă în Europa pentru a găsi un băiețel german în vârstă de 10 ani răpit de tatăl său belgian. Bărbatul, pe nume Koen, lăsase o scrisoare de adio şi a fost văzut ultima oară împreună cu fiul său în Olanda, susţin anchetatorii. 

Luni, mama lui Raphaël, Melanie Brandauer, a mers la gara din Köln pentru a-și lua fiul, care ar fi trebuit să se întoarcă din vacanţa petrecută de Crăciun cu tatăl său.

Trenul a sosit în gară, însă fără băieţelul ei. Femeia a încercat în zadar să ia legătura cu fostul partener, pentru că bărbatul şi-a închis telefonul şi și-a dezactivat toate conturile pe care le avea pe rețelele de socializare.

Pe acelaşi subiect

Atunci, Melanie a decis să depună plângere, scrie cotidianul belgian La Dernière Heure.

Belgianul nu voia ca fiul lui să fie vaccinat împotriva coronavirusului

Mama lui Raphaël se teme de ce e mai rău, mai ales după ce a descoperit o scrisoare de adio lăsată de fostul soţ. Între cei doi părinţi existau tensiuni şi nu reuşeau să se pună de acord cu privire la vaccinarea fiului lor, iar conținutul scrisorii sugerează că tatăl nu putea suporta faptul că și copilul său primească serul anti-Covid. De aceea, a vrut să dispară... și să-și ia fiul cu el.

"Tatăl este de părere că virusul nu există. Oricine din jurul lui care este vaccinat este insultat, așa mi-a spus Raphaël (...) Sper atât de mult să se întoarcă, să alerge spre mine ca de obicei", a declarat Melanie, potrivit rtl.be.

Este foarte probabil ca fostul ei soț să fi fugit împreună cu Raphaël într-o țară non-europeană, deşi Melanie deţine custodia copilului. Potrivit informațiilor RTL, Koen și-ar fi folosit cardul de credit pe aeroportul din Amsterdam. 

Mama lui Raphaël nu vrea decât ca acest coșmar să se termine. "Tot ce îmi doresc este ca băieţelul meu să vină acasă, nu vreau nimic altceva", a mai spus Melanie Brandauer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Un belgian şi-a răpit fiul de 10 ani, după ce a lăsat un bilet de adio. Interpol a emis o alertă în Europa pentru găsirea lui Raphael