Antena Meniu Search
x

Un britanic, care a descoperit o gaură în podeaua din sufragerie, s-a temut că ar putea fi îngopat un cadavru, însă descoperirea e cu adevărat bizară

Un bărbat din Marea Britanie a făcut o descoperire cel puțin bizară, în locuința sa, în urmă cu 10 ani. Colin Steer redecora când a descoperit o adâncitură sub covorul din sufragerie.

de Redactia Observator

la 29.06.2021, 10:30

Colin Steer, un bărbat în vârstă de 70 de ani din orașul Plymouth, a descoperit o fântână veche de aproape 500 de ani sub podeaua din sufrageria sa. 

În urmă cu 10 ani, pe când își redecora locuința, Colin a observant o adâncitură sub covorul din sufragerie. Inițial, Colin s-a temut că ar putea face o descoperire macabră, însă, spre surprinderea tuturor a descoperit o fântână. 

Consultând planurile casei, britanicul și-a dat seama că descoperirea sa ar putea data de acum 500 de ani, scrie The Mirror. Iar norocul nu i s-a terminat aici, el găsind și o sabie veche și mai multe monede din perioada Medievală.

Colin a povestit că locuința sa a fost construită în 1895, iar el s-a mutat aici în 1988. „În urmă cu 10 ani, am început să reamenajăm camerele și schimbam parchetul când am observat o adâncitură în podea, în sufragerie”.

„Primul lucru la care m-am gândit a fost că cineva a îngropat un cadavru aici sau că avem o dolină. Am decis să sap în acel loc să văd despre ce este vorba”.

Britanicul nu își dorește să astupe fântâna din sufragerie, ci dimpotrivă. O va pune în valoare, transformând-o într-o măsuță de cafea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Un britanic, care a descoperit o gaură în podeaua din sufragerie, s-a temut că ar putea fi îngopat un cadavru, însă descoperirea e cu adevărat bizară