Antena Meniu Search
x

Video Un căţel curajos a sărit în apă pentru a speria un rechin care îi urmărea stăpânul

Un căţel curajos din rasa Kelpie a fost filmat în momentul în care a sărit în apă după un rechin care înota în apropierea stăpânilor săi. Videoclipul a ajuns viral pe internet.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.11.2020, 12:05

  • Câinele a sărit în apă pentru a speria rechinul.
  • Videoclipul a devenit viral.

Jack Strickland filma rechinul pe stațiunea privată Haggerstone Island din parcul marin Marea Barieră de Corali, când patrupedul său Tilly a sărit în apă.

Tânărul a postat videoclipul comic pe Instagram săptămâna trecută cu titlul: „Tilly câinele de pază, ținând rechinii departe de insula Haggerstone”.

Stăpânul căţelului curajos

Instagram/ b2badventures

În videoclip, un rechin poate fi văzut înotând în apă, îngrozitor de aproape de malul unei plaje.

Tilly a trecut prin apă și a sărit spre rechin pentru a-l goni, apoi a continuat să înoate pentru a verifica dacă se va mai întoarce.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentul a fost postat pe reţelele de socializare şi a atras mii de aprecieri din partea internauţilor care au felicitat curajul patrupedului care nu a stat o clipă pe gânduri şi a sărit să-şi apere stăpânul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un căţel curajos a sărit în apă pentru a speria un rechin care îi urmărea stăpânul