Meniu
Search
x

Un elicopter care transporta o inimă pentru transplant s-a prăbușit, în SUA

După un șir de incidente cel puțin bizare, o echipă medicală dintr-un spital din Los Angeles a reușit să încheie un transplant de inimă cu succes. Elicopterul care transporta organul s-a prăbușit pe acoperișul spitalului, iar când a fost preluată, inima a căzut pe jos. Cu toate acestea, medicii au reușit un miracol.

De Iulia Iancu la 10.11.2020, 08:48
  • Un elicopter care transporta o inimă pentru transplant s-a prăbușit pe acoperișul unui spital din SUA.
  • Medicii au reușit să salveze organul și să încheie transplantul cu succes.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Medicii dintr-un spital din Los Angeles au finalizat cu succes un transplant de inimă, în ciuda faptului că organul a fost implicat într-o serie de incidente cel puțin bizare.

Elicopterul care transporta inima s-a prăbușit pe acoperișul spitalului, iar medicul care a preluat organul pentru transplant, l-a scăpat pe jos, scrie The Independent.

Inima a fost transportată de la un spital din San Diego în Los Angeles, însă elicopterul medical s-a prăbușit, după ce pilotul a pierdut controlul aparatului de zbor. În urma incidentului, doar pilotul a suferit răni minore, iar celelalte două persoane de la bord sunt în afara oricărui pericol.

Însă ghinionul nu s-a oprit aici. Medicul care a preluat organul pentru a-l duce în sala de operație s-a împiedicat și scăpat inima pe jos. Într-o înregistrare video se poate observa cum un pompier încearcă să-l ajute să recupereze organul și să-l ducă în siguranță în clădire.  

În ciuda acestor incidente, medicii au reușit să salveze pacientul, realizând transplantul cu succes.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un elicopter care transporta o inimă pentru transplant s-a prăbușit, în SUA