Un expert în limbajul corpului a analizat familia regală la înmormântarea Prinţului Philip. Ce mesaje ascunse transmiteau, de fapt, membrii săi

De Monica Palade.
Publicat: 18.04.2021, 15:46.
Actualizat: 18.04.2021, 15:46

Judi James, o expertă în limbajul corpului, susţine că poate citi familia regală ca pe o carte deschisă, după ce i-a observat pe membrii săi la înmormântarea Prinţului Philip.

Un expert în limbajul corpului a analizat familia regală la înmormântarea Prinţului Philip. Ce mesaje ascunse transmiteau, de fapt, membrii săi

Profimedia

James crede că Regina avea nevoie de „liniște” la intrarea în capelă, bazându-se pe ezitarea sa de a intra înăuntru.

"Regina a oferit cele mai memorabile momente, în izolarea ei din capelă, unde stătea cu capul aplecat atât de mult, încât fața îi era complet acoperită din vedere de pălărie", a spus James pentru Daily Mail.

„A existat un moment în care s-a oprit și s-a întors, înainte de a intra în capelă și părea teribil de tulburată, aproape ca și cum nu ar fi putut face față intrării singură. S-a întors spre ceea ce părea a fi asigurarea ei că echipa era în spatele ei”.

Citește și:

Regina, cea mai animată faţă regală

Chiar și în timp ce era îndurerată, regina Elisabeta a II-a a fost considerată „cea mai animată faţă regală” prezentă, potrivit lui James. „A vorbit destul de animat cu domnișoara ei de companie și cu episcopul la intrarea în capelă”, a mai spus specialista.

Fiul și viitorul rege, prințul Charles, a fost cel mai emoționată faţă regală, în timp ce și-a luat rămas bun de la tatăl său. James a explicat: „Charles arăta cele mai clare semne ale unei dureri incontrolabile, cu ochii înroșiți și aparent udați de lacrimi deasupra măștii”.

Între timp, fiii săi, William și Harry, s-au reunit pentru prima dată de la mutarea lui Harry în State, un moment în care James crede că indică un viitor strălucit pentru cei doi.

Un expert în limbajul corpului a analizat familia regală la înmormântarea Prinţului Philip. Ce mesaje ascunse transmiteau, de fapt, membrii săi

Profimedia

Harry a simulat cutezanţa

„Într-un moment bine coordonat, dar și relativ natural, Harry a mers în spatele lui William și Kate pentru a se alătura lor, mergând între ei și discutând cu amândoi”, a explicat expertul.

„După câteva secunde din ceea ce părea a fi o conversație naturală și nu conștientă de sine, Kate a făcut un pas înapoi, lăsându-i pe cei doi frați să se îndepărteze şi să vorbească singuri. Părea mai degrabă un moment autentic de unitate decât ceva creat pentru camere”, a adăugat ea.

Ea susține că Harry a emis un sentiment de „bravadă” în timp ce se apropia de capelă, care a scăzut la fiecare pas pe care îl făcea.

Un expert în limbajul corpului a analizat familia regală la înmormântarea Prinţului Philip. Ce mesaje ascunse transmiteau, de fapt, membrii săi

Profimedia

„Mergând alături de Peter Philips și stând în rând cu fratelei său, William, Harry părea să interpreteze limbajul corporal al cutezanţei subtile, uitându-se în jur și chiar discutând cu unii dintre membrii familiei aflaţi în spatele său, dar arătând mai puțin încrezător când a ieșit să meargă în spatele sicriului bunicului său”, mai spune experta.

„În timp ce William se uita doar în față și nu oferea niciun indiciu că ar lua cunoştinţă de fratele său, Harry a efectuat câteva ritualuri de auto-confort care sugerau niveluri de anxietate suprimată.”

Aceste ritualuri includ „tragerea de haină” și şi-a ridicat umerii în capela propriu-zisă, un gest care poate presupune că cineva se înalță și încearcă să-și sporească propria încredere.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Imagini rare cu Elena Matei din adolescență! Cât de mult s-a schimbat finalista de la Chefi la cuțite / GALERIE FOTO
spynews.ro
Horoscopul zilei de 17 iunie 2021. Berbecii sunt pregătiți să se afirme. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
Detalii absolut șocante! Cum s-a sinucis, de fapt, Ionel după ce a omorât-o pe Andreea în fața fetiței de 5 ani
gandul.ro
Toni Iuruc pregătește o surpriză scumpă pentru Simona Halep! Unde a fost surprins viitorul soț al sportivei | GALERIE FOTO
prosport.ro
Se întâlnește cu fostul pe ascuns! Toți credeau că ea suferă, dar iată că nu e așa. S-a întors în brațele primului ei soț
redactia.ro
Thalia, spectacol în costum de baie. Artista s-a lăsat filmată din toate unghiurile
tvhappy.ro
Ce căuta șeful DNA cu politicienii la meci plus alte 6 momente care m-au făcut să mă întreb: „Măi, nene, dar pe ce lume trăim?”
libertatea.ro
Simona Halep, cerută de soție de Toni Iuruc! Cum arată inelul de logodnă
GSP
Atenție! Proprietarii de centrale termice vor plăti tot mai mult
money.ro
Detalii de ultimă oră despre starea lui Michael Schumacher: „Îl văd de două ori pe lună! Nu îl las în pace!”
as.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro