Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un fermier şi-a ucis mama apoi şi-a pus capăt zilelor, de teamă că nu-şi va mai putea îngriji animalele în pandemie

Un fermier și-a împușcat propria mamă înainte de a-şi pune capăt zilelor pentru că îi era teamă că nu va mai putea îngriji animalele în contextul pandemiei cu Covid-19.

de Larisa Andreescu

la 31.10.2020 , 12:15

Fermier Bărbatul se temea că nu va mai putea îngriji animalele din cauza restricţiilor din pandemie - iStock | Getty Images
  • Bătrâna lucrase în trecut ca poştăriţă şi era binecunoscută în sat.
  • Fiul ei o ajuta şi se ocupa de întreţinerea familiei.

John Bound, în vârstă de 59 de ani, și mama lui în vârstă de 80 de ani, Gwendoline Christine Bound, au fost găsiți morți în casa lor din Abergwili, un sat din Țara Galilor.

Doamna Bound, cunoscută sub numele de Christine, a murit după ce a fost împușcată în piept, iar fiul ei a fost găsit cu leziuni în zona capului. 

"Nu ştiu cum voi face faţă"

Articolul continuă după reclamă

Fermierul le-ar fi mărturisit rudelor că este îngrijorat de restricţiile impuse de pandemie şi de autoizolare, crezând că îi va fi afectată capacitatea de a-şi mai întreţine animalele şi astfel agoniseala de o viaţă. 

"Nu ştiu cum voi face faţă" le spusese el apropiaţilor înainte de tragicul eveniment. 

Bărbatul a fost descris ca fiind un fiu devotat, mereu alături de mama sa, oferindu-i suport mai ales financiar. El se ocupa de majoritatea treburilor casnice 

John deţinea 5 puşti, între care două pe care le folosea pentru a ţine sub control populaţia de iepuri din zona fermei sale. 

"Probabil că a existat ceva care l-a determinat pe John de a recurge la acest gest" a declarat Paul Bennet, medic legist. 

Conform anchetei, nu a existat niciun indiciu care să semnaleze faptul că tragedia ar fi fost planfiicată, premeditată. Bătrâna a fost ucisă de fiul său car emai apoi şi-a pus singur capăt zilelor: "Moartea lor a lăsat, fără îndoială, o familie complet devastată de veste. Sper că vor fi amintiţi doar pentru modul în care şi-au trăiat viaţa, nu şi pentru felul în care au murit" 

Potrivit The Sun, Christine era binecunoscută în sat, lucrase până la pensie la oficiul poştal local, dar şi la un magazin de dulciuri. Vecinii şi apropiaţii nu pot înţelege cu s-a ajuns în această situaţie, mărturisind că este o mare pierdere şi un regret imens.

Larisa Andreescu Like

Larisa Elena Andreescu face parte din echipa Observator de peste 7 ani şi este în prezent Editor de Content pentru site-ul observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un fermier şi-a ucis mama apoi şi-a pus capăt zilelor, de teamă că nu-şi va mai putea îngriji animalele în pandemie