Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un fugar român a slăbit, şi-a injectat botox, şi-a scos tatuajele şi modificat amprentele, ca să nu fie descoperit. Cum l-a prins poliţia spaniolă

Ca să nu fie prins, un fugar român şi-a schimbat caracteristicile fizice slăbind, îndepărtând 70% din tatuajele de pe corp, injectându-și botox și modificându-şi amprentele. Pe numele bărbatului era în vigoare un mandat european de arestare, pentru trafic de droguri.

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 11:30

Un fugar român a slăbit, şi-a injectat botox, şi-a scos tatuajele şi modificat amprentele, ca să nu fie descoperit. Cum l-a prins poliţia spaniolă - captura video YouTube

Poliţia spaniolă a arestat doi fugari căutaţi de autoritățile judiciare din România, pe numele cărora existau mandate europene de arestare și predare. Membri ai aceluiași grup infracţional, cei doi erau condamnați pentru trafic de droguri. 

A slăbit, și-a șters 70% din tatuajele de pe corp, și-a injectat botox și modificat amprentele

Potrivit publicației El Debate, unul dintre ei - liderul organizației infracționale - folosea numeroase identități false și își modificase caracteristicile fizice pentru a nu fi descoperit. Individul şi-a îndepărtat majoritatea tatuajelor de pe corp, a slăbit, şi-a injectat botox şi modificat amprentele.

Articolul continuă după reclamă

Investigația a început în 2022, când agenții au aflat despre posibila prezență în Spania a unui fugar care era căutat de autoritățile judiciare din România şi care avea de ispășit o pedeapsă cu închisoarea pentru trafic de droguri.

Pe acelaşi subiect

Românul a fost prins la Alicante

Bărbatul înfiinţase o organizație infracţională care, în anii 2013 și 2014 a avut ca scop traficul de droguri în România, în special substanțe psihoactive, potrivit unui comunicat al Poliţiei Naţionale. Pe măsură ce ancheta a avansat, agenții au descoperit că individul folosea numeroase identități false, având la dispoziție o întreagă infrastructură pentru obținerea documentelor necesare. Reuşise astfel ca, de-a lungul ultimilor ani, să evite poliţia și să-și mențină anonimatul.

Urmărindu-l în permanență, anchetatorii au aflat că acesta ar putea locui într-o vilă din apropierea localității Pedreguer din Alicante și, odată ce au localizat domiciliul, agenții au observat că în casă se aflau doi bărbați, unul dintre ei fiind un alt fugar, asupra căruia exista, de asemenea, un mandat european de arestare emis de autoritățile române. 

În cele din urmă, deși amândoi îşi luaseră diverse măsuri de securitate, anchetatorii au reușit să-l aresteze pe liderul organizației în apropierea locuinței sale, la cumpărături.

Mai jos, imagini de la arestare:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Al doilea fugar român a fost prins în timp ce se pregătea să părăsească domiciliul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri externe » Un fugar român a slăbit, şi-a injectat botox, şi-a scos tatuajele şi modificat amprentele, ca să nu fie descoperit. Cum l-a prins poliţia spaniolă