Antena Meniu Search
x

Un gamer de 43 de ani, găsit mort pe canapea, cu maneta în mână, după ce s-a jucat toată noaptea pe Xbox, în Marea Britanie

Un iubitor de jocuri pe calculator a fost găsit mort, ţinând încă în mână controlerul de Xbox, după ce s-a jucat fără oprire întreaga noapte.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 02.05.2021, 15:34

Vedere din spate a jucătorului cu controlerul gamepad al consolei video în mână
Un gamer de 43 de ani, găsit mort pe canapea, cu maneta în mână, după ce s-a jucat toată noaptea - Shutterstock

Simon Shanks, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit fără viaţă, prăbușit pe canapeaua din fața ecranului, având controlerul de joc strâns în mână.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul s-a jucat până la miezul nopţii alături de un prieten, pe Xbox. Ulterior însă, amicul său a încheiat sesiunea de joc şi s-a dus la culcare. Abia 11 ore mai târziu, când s-a trezit şi a coborât în living l-a găsit pe Simon mort în canapea, „încă ţinând în mână controlerul”.

Bărbatul a sunat de urgenţă la salvare, dar în ciuda eforturilor depude de medici a fost declarat mort la 12:15, la domiciliul său din Loughor, Swansea, Marea Britanie.

„Prietenul lui Simon a declarat că acesta nu a luat droguri cu o seară înainte, nu după cunoştinţele sale. Ofiţerii nu au găsit nicio dovadă, de asemenea, a consumului de droguri. Deşi moartea lui Simon nu este suspectă, totuşi este inexplicabilă” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din sudul Ţării Galilor, Ben Evans.

O moarte "neintenţionată"

Simon avusese anterior probleme cu băutura, dar potrivit apropiaţilor, „de şapte ani nu a mai pus gura pe nimic”.

Un medic legist a constatat în raportul post-mortem că avea o îngroşare anormală a muşciului cardiac, fiind dificilă pomparea eficientă a inimii, preucm şi existenţa mai multor medicamente terapeutice care se eliberează pe baza prescripţiei, precum şi metadonă, cocaină şi morfină.

Astfel, legistul Colin Phillips a făcut recent public raportul potrivit căruia, decesul din 19 octombrie anul trecut a survenit ca urmare a unei „supradoze neintenţionate”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Stiri externe » Un gamer de 43 de ani, găsit mort pe canapea, cu maneta în mână, după ce s-a jucat toată noaptea pe Xbox, în Marea Britanie