Antena Meniu Search
x

Un hoț român, vedetă în Marea Britanie

Un român stabilit în Marea Britanie a acceptat să explice pas cu pas exact cum procedează în cazul furturilor din maşini.

Vezi și

 Un român stabilit în Marea Britanie a acceptat să explice pas cu pas exact cum procedează în cazul furturilor din maşini. Tânărul spune că şi-a format mâna în Franţa şi Grecia înainte să ajungă în Regat.

Relaxat şi sigur pe el, Michi face o demonstraţie de hoţie chiar în faţa camerelor de filmat. Nu se teme să îşi dezvăluie secretele. Şi nici că va fi prins. Sunt ani buni de când îşi câştigă traiul astfel. În ultima perioadă a. operat în Liverpool.

"Generos" cu talentul lui, tănărul de 31 de ani le-a explicat jurnaliştilor că are un dispozitiv care îl ajută. Arată ca un set de chei auto dar este, de departe, mult mai mult. Practic, el face totul posibil pentru că blochează sistemul de închidere al maşinilor. Şi, în timp ce proprietarii sunt siguri că şi-au închis maşina, realitatea este cu totul alta.

Michi spune că pune deoparte aproape tot ce câştigă. Vrea să îşi ridice o vilă, acasă, în România. Nu se teme că demonstraţia televizată l-ar putea pune în pericol.

Poliţiştii din Regat speră ca reportajul să îi facă pe proprietarii de autoturisme mai atenţi, să verifice de două ori dacă, într-adevăr au încuiat maşina înainte de a o lăsa în parcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un hoț român, vedetă în Marea Britanie