Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un musafir nepoftit a provocat aterizarea forţată a unui avion în Copenhaga. Ce a sărit din mâncarea unei pasagere

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare neprogramată la Copenhaga după ce la bordul său a fost găsit un şoarece, a anunţat joi presa norvegiană, citată de DPA.

de Redactia Observator

la 20.09.2024 , 12:31

Un musafir nepoftit a provocat aterizarea de urgenţă a unui avion, în Copenhaga. Ce a sărit din mâncarea unei pasagere Un musafir nepoftit a provocat aterizarea de urgenţă a unui avion, în Copenhaga. Ce a sărit din mâncarea unei pasagere - Facebook / Jarle Børrestad

Televiziunea publică norvegiană (NRK) a stat de vorbă cu un pasager al acelui zbor operat de compania scandinavă SAS, care şi-a împărtăşit iniţial experienţa prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook.

El a spus că şoarecele a sărit din mâncarea primită în avion de vecina lui de scaun, atunci când aceasta a deschis ambalajul.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Avion a avut o întârziere de două ore jumătate

Avionul zbura pe ruta Oslo (Norvegia) - Malaga (Spania), însă prezenţa acelui şoarece la bordul aeronavei i-a forţat pe piloţi să aterizeze în capitala daneză. Potrivit NRK, avionul se afla în spaţiul aerian al Germaniei în momentul în care şoarecele a fost depistat.

La scurt timp după aceea, pasagerii au fost informaţi prin interfon că exista un risc de siguranţă şi că avionul urma să facă un ocol şi să aterizeze la Copenhaga. Un purtător de cuvânt al companiei aeriene SAS a declarat pentru cotidianul norvegian Faedrelandsvennen că aceasta este procedura standard atunci când un dăunător este descoperit la bordul unei aeronave .

Pasagerii au ajuns în cele din urmă la destinaţia lor din sudul Spaniei după o întârziere de două ore şi jumătate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un musafir nepoftit a provocat aterizarea forţată a unui avion în Copenhaga. Ce a sărit din mâncarea unei pasagere