Antena Meniu Search
x

Foto Un păianjen-lup a stârnit curiozitatea internauţilor din Australia: ''Este un Pokémon!''

Australia este o ţară recunoscută pentru păianjenii săi, dar un exemplar spectaculos găsit de un proprietar în curtea din spatele casei i-a făcut pe internauţii de pe reţelele de socializare să fie în extaz.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 16.05.2021, 16:33

Un păianjen-lup a stârnit curiozitatea internauţilor din Australia
Un păianjen-lup a stârnit curiozitatea internauţilor din Australia - Facebook

Fotografia cu păianjenul a devenit imediat virală pe reţelele de socializare. Unii internauţi au glumit că ar putea fi vorba despre un mini Bumblebee. Un alt comentator a oferit un răspuns și mai neobișnuit: ''Acesta nu este un păianjen, este un Pokémon!'', conform Daily Mail

Misterul a fost rezolvat cu ușurință - magnifica ''fiară'' cu opt picioare este un păianjen-lup. Reprezentanţii acestui tip sunt suficient de impunători fără să mai fie vorba despre culoarea care îi scoate în evidenţă, cresc până la 8 centrimetri lungime şi au trei rânduri de ochi.

Oamenii se sperie în principal de înfăţişarea mai diferită

Potrivit reprezentanţiilor unui muzeu australian, acest tip de păianjen nu este de fapt atât de periculos, chiar dacă are o mușcătură dureroasă. Marea majoritate a oamenilor care îl întâlnesc se simt ameninţaţi în principal de faptul că are un colorit mai diferit. 

''Simptomele unei mușcături de păianjen-lup sunt de obicei minore, limitate la durerea locală sau mâncărime'', potrivit specialiştilor. Mai rar, simptomele pot include umflături, dureri prelungite, amețeli, puls rapid și greață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un păianjen-lup a stârnit curiozitatea internauţilor din Australia: ''Este un Pokémon!''