Antena Meniu Search
x

Un roman a evadat dintr-un centru de detentie din Norvegia

O minciuna cusuta cu ata alba si neglijenta autoritatilor din Norvegia i-au adus libertatea unui roman inchis pentru viol si trafic de fiinte umane. Barbatul a cerut sa fie eliberat pentru ca fiul sau este grav bolnav, iar sefii penitenciarului i-au acceptat cererea fara sa verifice

Vezi și

Romanul a ispasit doar cateva luni din pedeapsa pentru ca a sustinut ca fiul sau a fost implicat intr-un grav accident si ca nu avea sanse sa supravietuiasca. Autoritatile norvegiene l-au crezut pe cuvant si l-au eliberat, de teama ca ar putea fi criticate. “Simt ca am fost pacalita”, a declarat Eli Sjo, sefa inchisorii Bergen. Abia dupa ce romanul a ajuns in tara, si-a dat seama ce greseala a facut.

Acum, autoritatile din tara fiordurilor au demarat procedurile pentru a-l aduce pe roman inapoi in spatele gratiilor. Avocatul acestuia, care a inaintat cererea de eliberare, spune ca si el a fost pacalit. Detinutul parea foarte suparat si sincer, spune aparatorul sau, si din cauza asta nu s-a indoit ca ar spune adevarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un roman a evadat dintr-un centru de detentie din Norvegia