Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un român a fost condamnat la trei ani de închisoare, în Marea Britanie, după ce a RĂPIT un copil de 2 ani și l-a dus în toaleta unui restaurant McDonald's

Un român a fost condamnat la trei ani de închisoare, în Marea Britanie, după ce a răpit un copil de 2 ani și l-a dus în toaleta unui restaurant McDonald's.

de Redactia Observator

la 19.10.2017 , 17:27

Un român a fost condamnat la trei ani de închisoare, în Marea Britanie, după ce a răpit un copil de 2 ani și l-a dus în toaleta unui restaurant McDonald's.

lulian-Alexandru Badaric, de 36 de ani, fără adăpost, a fost găsit vinovat, miercuri, pentru răpirea unui copil de 2 ani, însă a fost exonerat de acuzația de abuz sexual. El a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Articolul continuă după reclamă

Incidentul s-a petrecut, în luna mai, la un restaurant McDonald's din Camden, în nordul Londrei.

Pe acelaşi subiect

Băiețelul de doi ani se juca pe scările restaurantului, cu mama lui la câțiva metri distanță, când a fost abordat de românul vagabond, care l-a convins să meargă cu el la baie.

Românul a fost filmat în timp ce îndrepta cu copilul spre toaleta restaurantului, unde a fost găsit de mama copilului și de unii dintre angajați, care au plecat în căutarea băiețelului.

"Mama copilului nu s-a gândit nicio clipă că acesta ar fi în pericol. Astfel de incidente sunt rare la Londra. Din fericire, Badaric este acum în spatele gratiilor și va fi deportat în țara lui, după ce își va ispăși pedeapsa", a declarat Emma Jones, unul dintre anchetatori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Un român a fost condamnat la trei ani de închisoare, în Marea Britanie, după ce a RĂPIT un copil de 2 ani și l-a dus în toaleta unui restaurant McDonald's