Antena Meniu Search
x

Un român şi-a ucis iubita în Anglia

I-a promis iubire şi o familie. Însă, după ce i-a oferit inelul de logodnă, a ucis-o cu sălbăticie! O crimă între doi tineri iubiţi români şochează Londra. Când visa la un viitor minunat, la 25 de ani, Denisa a fost măcelărită

Vezi și

I-a promis iubire şi o familie. Însă, după ce i-a oferit inelul de logodnă, a ucis-o cu sălbăticie! O crimă între doi tineri iubiţi români şochează Londra. Când visa la un viitor minunat, la 25 de ani, Denisa a fost măcelărită. 

Viaţa Denisei. Tânăra pe care Alin o adora. Era iubita lui. Viitoare lui soţie. Acum o lună şi jumătate, i-a oferit inelul de logodnă. Cu o zi înaintea delirului criminal, tânăra a simţit nevoia să spună tuturor că iubeşte! Câteva ore mai târziu, trupul ei a fost găsit mutilat. Brăzdat de loviturile sălbatice. Legiştii au numărat cu zecile. A fost ucisă în casa în care amândoi visau la o familie, în Regat.

Se vorbeşte despre consum de droguri. Şi o gelozie nebunească. Tânărul ar fi aflat că femeia din viaţa lui ar fi avut şi alte relaţii. Alin trăia în Londra după ce a fost condamnat în România, la închisoare cu suspendare, pentru conducere fără permis.

Alin a crescut la marginea Braşovului. Denisa, a trăit în Sibiu. Ea avea 25 de ani, el 26. În urmă cu aproape un an s-au întâlnit la Londra. Alin era acolo cu toată familia. Mama care l-a crescut singură şi sora lui mai mare.

Ar fi lucrat cu toţii în acel club. Acolo şi-ar fi serbat ziua de naştere, în urmă cu câteva zile. Pe pagina de socializare, Denisa îl venera.

El va fi judecat în Anglia, dar îşi poate ispăşi pedeapsa în România. În ţara ei natală, Denisa se va odihni pentru totdeauna. Mama ei e acum în Regat şi se ocupă de repatriere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Un român şi-a ucis iubita în Anglia