Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr a fost împuşcat mortal, după ce filmarea unei farse pentru YouTube a degenerat, în SUA

Ce trebuia să fie o farsă a ajuns să se transforme într-un incident mortal. Un bărbat a fost ucis, după ce a fost împuşcat de către un trecător căruia voia să îi facă o glumă. Se pare că omul încerca cu un prieten să filmeze un videoclip viral pentru YouTube. Totul s-a petrecut în parcarea unui centru comercial din SUA.

de Andreea Anghel

la 07.02.2021 , 18:53

Presupusul jaf nu a mers conform planului Un tânăr a fost împușcat mortal în timp ce filma un videoclip. Poliţiştii susţin că totul ar fi început de la o farsă - Getty Images
  • O farsă pentru YouTube a degenerat
  • Un bărbat a fost împuşcat mortal

Un tânăr a fost împușcat mortal în timp ce filma un videoclip pentru YouTube. Poliţiştii susţin că totul ar fi început de la o farsă care a ajuns să degenereze după ce victima s-a speriat. 

Din primele informaţii, se pare că Timothy Wilks, în vârstă de 20 de ani, și câțiva prieteni, ar fi încercat să le facă o glumă unor trecători, în speranța că vor obţine un videoclip viral pentru YouTube. Însă, una dintre persoanele căreia i-a fost făcută farsa, pe numele ei David Starnes, nu s-a prins că este vorba despre o înscenare.

Timothy a fost astfel împuşcat mortal, respectivul bărbat justificându-şi fapta drept autoapărare. Incidentul a avut loc în parcarea unui centru comercial, din Nashville, SUA. 

Articolul continuă după reclamă

Presupusul jaf nu a mers conform planului

Se presupune că respectiva cascadorie ar fi trebuit să fie sub forma unui jaf, iar Timothy și prietenii săi trebuiau să poarte cuțite de măcelari.

Martorii le-au spus detectivilor că tânărul și un prieten făceau videoclipul când l-au abordat pe David, care se afla alături de un grup de oameni.

Când au sosit ofițerii, David a recunoscut că l-a împușcat pe tânărul de 20 de ani, care a murit din cauza rănilor provocate. El susţine că l-a împușcat pentru a se apăra atât pe el, cât și pe oamenii alături de care era. 

Poliția locală susţine că nu au fost depuse acuzații împotriva lui David, dar o anchetă este în curs de desfășurare, potrivit dailystar.co.uk

Andreea Anghel Like

Andreea Anghel are o experiență de doi ani în presa audiovizuală, iar din octombrie 2020 s-a alăturat echipei observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Un tânăr a fost împuşcat mortal, după ce filmarea unei farse pentru YouTube a degenerat, în SUA