Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr de 17 ani şi-a pus capăt zilelor la doar câteva zile după ce prietenul său a murit alături de tată în liftul groazei, în Marea Britanie

Un tânăr de doar 17 ani şi-a pus capăt zilelor la doar câteva zile după ce prietenul său şi tatăl acestuia au murit într-un accident teribil, după ce liftul în care se aflau s-a prăbuşit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.06.2021, 19:20

Callum Cunningham (stânga) , alături de Clayton Bottomley (dreapta)
Un tânăr de 17 ani şi-a pus capăt zilelor la doar câteva zile după ce prietenul său a murit alături de tată într-un lift prăbuşit - Facebook / Callum Cunningham / Clayton Bottomley

Callum Cunningham, din Wakefield, West Yorkshire, şi-a încheiat socotelile cu viaţa luni, 31 mai, la doar câteva zile după ce bunul său prieten Clayton Bottomley, în vârstă de 17 ani, a murit împreună cu tatăl său, David, în vârstă de 53 de ani, după ce liftul în care se aflau s-a prăbuşit. Incidentul teribil a avut loc pe un șantier din Liverpool.

Tatăl și fiul lucrau la o clădire din centrul orașului Liverpool pe 19 mai, când un lift de construcție extern s-a prăbușit în timp ce îl foloseau. Clayton a murit la spital la doar câteva zile după tatăl său.

Zeci de mesaje de adio şi omagii aduse în urma tragediilor

Acum, comunitatea este zguduită de o nouă tragedie, după ce Callum a decis să-şi pună capăt zilelor. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Callum, Taylor Hardwick, în vârstă de 18 ani, care a creat o pagină de strângere de fonduri în memoria sa, şi-a exprimat durerea la aflarea veştii cumplite:„A avut întotdeauna un zâmbet pe față și îi făcea pe toți ceilalți să zâmbească”.

Taylor a dorit să transmită un mesaj prin care să îi încurajeze pe oameni să vorbească despre sănătatea lor mintală: „Vreau ca oamenii să vorbească și să spună cum se simt. Noi bărbaţii avem întotdeauna un cip pe umeri. Vrem să arătăm bine și nu vorbim niciodată despre sentimentele noastre. Mulți dintre noi simțim că suntem de vină și că am fi putut face mai mult. Am vorbit cu Callum în fiecare zi și l-am verificat, dar nu știam cum se simte și acum m-am împăcat cu ideea că nu aveam de unde să ştim"

Într-un mesaj postat Facebook, Eastmoor Dragons ARLFC a adus un omagiu lui Callum, descriindu-l ca fiind „un jucător cu adevărat grozav, cu inima unui leu”.

„În această dimineață, ne-am trezit cu vestea devastatoare. Am pierdut un membru. Am fost informaţi despre veştile absolut sfâşietoare despre unul din juniorii noştri; Callum Cunningham nu mai este alături de noi. Callum era un jucător cu adevărat grozav, cu inima unui leu, care nu se temea de nimic pe teren și dădea totul de fiecare dată când trăgea tricoul Eastmoor pe el. Cu toate acestea, mai important decât orice, Callum a fost un tânăr grozav, o prezenţă minunată pe care voiai să o ai alături" se arată în postare.

Cu doar câteva săptămâni în urmă, omagiile se revarsaseră pentru Clayton și David Bottomley, potrivit Mirror. Cei doi lucrau împreună ca instalatori pe un şantier. Fuseseră descrişi de familie ca “două picături de apă”, fiind consideraţi mai mult decât tată şi fiu, ci cei mai buni prieteni, având o relaţie extrem de apropiată.

„Niciun părinte nu ar trebui să-și piardă copilul, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt trimise mamei sale Paula și sorei sale Molly, pe care le adoră. Acest lucru a avut un impact masiv asupra echipei noastre, a clubului nostru și a întregii comunități. Nu veți fi niciodată uitați, vă puteți odihni în pace" a spus la momentul respectiv un purtător de cuvânt al echipei de rugby din care şi Clayton făcea parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Un tânăr de 17 ani şi-a pus capăt zilelor la doar câteva zile după ce prietenul său a murit alături de tată în liftul groazei, în Marea Britanie