Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 22 de ani și-a ucis fosta iubită și pe părinții ei, supărat că nu i-a putut cumpăra flori

Rustam Mukhamadullin, în vârstă de 22 de ani, a apărut în fața judecătorilor din Rusia pe un pat de spital, după ce a încercat să se sinucidă la scurt timp de la tripla crimă comisă în casa fostei sale iubite.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 28.01.2021, 21:30

Un tânăr de 22 de ani și-a ucis fosta iubită și pe părinții ei, supărat că nu i-a putut cumpăra flori
Un tânăr de 22 de ani și-a ucis fosta iubită și pe părinții ei, supărat că nu i-a putut cumpăra flori - Instagram/dailystar.co.uk
  • Tânărul de 22 de ani a mers acasă la victime cu intenția de a se împăca cu fosta iubită.
  • Pentru că nu a găsit nicio florărie deschisă, el a ajuns extrem de nervos la casa fetei și a intrat în conflict cu tatăl ei.

Studentul a recunoscut în fața magistraților că a ucis-o pe fata pe care o iubea, o tânără de 18 ani, precum și pe părinții ei, pentru că era nervos căci nu a putut să-i cumpere flori, toate florăriile fiind închise.

Tânărul a povestit că fosta lui iubită a acceptat să se mai vadă încă o dată cu el, deși se despărțiseră și ea ar fi devenit extrem de apropiată de un alt tânăr. Pe drum, Rustam s-a gândit să-i cumpere flori, însă nu a găsit nicio florărie deschisă, fapt ce l-ar fi enervat.

Când a ajuns la locuința fetei, tânărul s-a luat la ceartă cu tatăl ei iar asta a fost picătura care a umplut paharul. 

Rustam i-a ucis mai întâi părinții, apoi pe fata de 18 ani

Tatăl fetei, Rafael Tukhvatullin, în vârstă de 62 de ani, a fost înjunghiat cu un cuțit până și-a dat ultima suflare. Apoi a fost înjunghiată mama fetei, Farida, în vârstă de 59 de ani. 

Abia apoi a intrat în dormitorul fostei lui iubite, Kamilya, care, spune el, ”țipa de frică”. 

Rustam Mukhamadullin a spus în fața magistraților că nu-și amintește să o fi înjunghiat, însă: „am văzut privirea goală a lui Kamilya și mi-am dat seama că moare și nu am vrut să trăiesc fără ea”, scrie Daily Star.

Așa că a luat-o de mână, i-a spus că o iubește, s-a înjunghiat și a sărit de la fereastră.

Tânărul a supraviețuit căderii și rănilor provocate de cuțit iar acum riscă închisoarea pe viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Un tânăr de 22 de ani și-a ucis fosta iubită și pe părinții ei, supărat că nu i-a putut cumpăra flori