Antena Meniu Search
x

Un tânăr român a băut ceva cu gheață cu tatăl lui, a stat șase ore în ambulanță, a fost trimis acasă și a murit, în Italia

Un tânăr român a băut ceva cu gheață cu tatăl lui, a stat șase ore în ambulanță, a fost trimis acasă și a murit. Medicii nu au vrut să-l interneze, deși românul se plângea de dureri cumplite.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 11.07.2020, 13:29

Român din Italia
Imagine cu caracter ilustrativ - Profimedia
  • Românul era căsătorit și trăia de mai multă vreme în Italia.
  • Procurorii au deschis o anchetă după moartea tânărului.

Un tânăr român a băut ceva cu gheață cu tatăl lui, a stat șase ore în ambulanță, a fost trimis acasă și a murit. Medicii nu au vrut să-l interneze, deși românul se plângea de dureri cumplite.

Un tânăr român de 28 de ani a băut o băutură foarte rece într-un bar, s-a simțit rău și, întorcându-se acasă, a chemat o ambulanță. La spitalul Tor Vergata, unde s-a prezentat de urgență, a fost ținut în observație, în ambulanță, timp de 6 ore, apoi externat: după alte 6 ore a murit acasă, în somn.

Victima este un român de 28 de ani, căsătorit, care trăia împreună cu familia în Roma de mulți ani. Tragedia s-a produs pe 9 iulie, iar acum procurorul a deschis o anchetă sub acuzația de omor. Procurorul Alberto Galanti a dispus o autopsie pentru a clarifica cauzele decesului. Cele șase ore petrecute la spitalului Tor Vergata nu au atras atenția medicilor și bărbatul a fost externat, ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, scrie ilmessaggero.it, citat de Gazeta Românească.

Tânărul de 28 de ani, care a suferit o durere de stomac severă după ce a băut o băutură rece într-un bar, a chemat ambulanța acasă pentru a-l transporta la spital. Ajuns în fața camerei de urgență, tânărul a trebuit să stea șase ore în vehicul: mai întâi pentru a efectua testele cerute de protocol în aceste circumstanțe, apoi pentru a fi ținut sub observație. 

Pe acelaşi subiect

Decizia de a-l ține în interiorul vehiculului a fost o formă de precauție, adoptată din cauza situației de urgență Covid-19. De fapt, ambulanțele au fost dotate cu echipamentele necesare pentru efectuarea examinărilor și confortul corespunzător. Scopul: evitarea contactului cu alte persoane în camera de urgență.

După șase ore, medicii nu au identificat nicio situație periculoasă și l-au trimis pe românul care locuia în zona Romanina acasă. Revenind la locuința sa, tânărul de 28 de ani, deși încă nu se simțea bine, s-a dus să doarmă. Și nu s-a mai trezit niciodată.

În acest moment, în lacrimi, soția a sunat la poliție, raportând incidentul. Deocamdată, anchetatorii consideră că marca băuturii nu a avut niciun efect asupra morții tânărului de 28 de ani. Băutura a fost servită prea rece? A fost o neglijență a medicilor? Aceste aspecte vor fi analizate după autopsie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Un tânăr român a băut ceva cu gheață cu tatăl lui, a stat șase ore în ambulanță, a fost trimis acasă și a murit, în Italia