Antena Meniu Search
x

Carina a plecat de acasă vineri și nu s-a mai întors. Fata de 13 ani e căutată, la Satu Mare

Carina a plecat de acasă vineri și nu s-a mai întors. Fata de 13 ani e căutată, la Satu Mare, fiind dată în urmărire.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.01.2021, 10:37

Disparuta
Carina Cristina Turdean - Facebook
  • Părinții au anunțat dispariția după 7 ore.
  • Carina nu a mai revenit acasă, nimeni nu știe ce s-a întâmplat.

UPDATE: Sâmbătă la ora 12.10 polițiștii au anunțat că minora a fost găsită și că ea nu a fost victima vreunei infracțiuni

_________________________________________________________________

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare caută o minora, de 13 ani, din Satu Mare. Astăzi, 11 Iulie a.c., in jurul orei 01.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la faptul că TURDEAN CARINA CRISTINA, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, la data de 10 Iulie a.c., in jurul orei 18.00 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime de aproximativ 170 cm, greutate aproximativă de 60 de kg, ochi albaștri , păr saten mediu, fata ovala și are o aluniță pe pleoapa stânga.

La data dispariției era îmbrăcata cu tricou culoare albă, pantaloni blue jeans de culoare neagră și teniși de culoare neagră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri sociale » Carina a plecat de acasă vineri și nu s-a mai întors. Fata de 13 ani e căutată, la Satu Mare