Antena Meniu Search
x

Un tânăr și-a îmbrățișat iubita pentru ultima oară. Urmau să facă nunta, dar acum se pregătește de înmormântare, după cutremurele din Turcia

Yunus Emre Kaya, în vârstă de 24 de ani, a supraviețuit eroic dezastrelor din Turcia. Spera să-și petreacă restul vieții alături de iubita lui, Gulcin, o tânără de 20 de ani. Aveau planuri mari de viitor, pe care, din păcate, nu le mai pot duce la bun sfârșit.

de Cristina Cruceru

la 10.02.2023, 14:02

Un tânăr și-a îmbrățișat iubita pentru ultima oară
Un tânăr și-a îmbrățișat iubita pentru ultima oară - ElPais

Yunus Emre Kaya și iubita lui, Gulcin, urmau să se căsătorească în aprilie, pe 28. Cei doi aveau planuri mari de viitor, pe care nu și le mai pot duce la bun sfârșit. Emre a supraviețuit miraculos cutremurelor din Turcia, care au devastat orașul lui, Kahramanmaras. El este în viață, însă logodnica lui a murit. Acesta a fost surprins în timp ce își îmbrățișa pentru ultima oară iubita.

Trupul neînsuflețit al acesteia era acoperit cu o pătură, iar lângă el, Yunus. Tânărul și-a adus aminte cum a cunoscut-o pe cea care trebuia să-i devină soție pentru tot restul vieții. Soarta a fost crudă pentru ei.

Erau împreună de trei ani

În urmă cu trei ani, el s-a îndrăgostit imediat de Gulcin. Tocmai ce își terminase serviciul militar, fiind cu patru ani mai mare decât ea. "Ne-am iubit foarte mult. Nu am mai văzut atâta dragoste nicăieri în altă parte", explică el, scrie El Pais.

Cu puțin timp înainte de producerea cutremurului, tânărul și familia sa se aflau acasă, dormind. Când a început cutremurul, Emre și-a scos în grabă mama și tatăl din casă, iar trei minute mai târziu s-a întors după logodnica sa, dar era prea târziu. Bărbatul și-a pierdut femeia iubită, la fel cum alte zeci de mii de familii și-au pierdut apropiații.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Un tânăr și-a îmbrățișat iubita pentru ultima oară. Urmau să facă nunta, dar acum se pregătește de înmormântare, după cutremurele din Turcia