Antena Meniu Search
x

Foto Un tigru s-a plimbat nestingherit pe o stradă din Houston. Localnicii îngroziți au încercat să fugă din calea animalului

Un tigru care a scăpat a fost surprins în timp ce se plimba printr-un cartier din Houston, duminică seara, înainte ca proprietarul său să-l târască înapoi și să-l înghesuie în Jeep-ul său. Se pare că omul a fugit când poliția a ajuns la fața locului.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 10.05.2021, 21:52

Un tigru s-a plimbat nestingherit pe o stradă din Houston
Un tigru s-a plimbat nestingherit pe o stradă din Houston - robwormald via Twitter
  • Un tigru s-a plimbat nestingherit pe o stradă din Houston
  • Localnicii îngroziți au încercat să fugă din calea animalului

Locuitorii îngroziți au filmat tigrul călătorind, în West Houston, în jurul orei 20:00. Animalul pare a fi un animal de companie și este văzut purtând ca o zgardă. În timp ce statul Texas are legi foarte relaxate privind proprietatea animalelor periculoase, este totuşi ilegal să păstrezi un tigru în orașul Houston.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Victor Senties, a declarat pentru Daily Mail că ofițerii au fost chemați la fața locului, dar proprietarul a fugit într-un Jeep alb. Poliția a urmărit vehiculul pentru o scurtă perioadă de timp, înainte de a-l pierde din vedere în timp ce conducea spre vest. 

În videoclip, un adjunct al șerifului, care locuiește în cartier, este văzut îndreptându-și arma spre tigru în timp ce acesta venea spre el. Omul face câţiva pași în timp ce animalul ajunge la câțiva metri de locul în care stă.

Filmările, postate online duminică seară, arată că mai multe vehicule par să încerce să blocheze tigrul pentru a preveni scăparea acestuia. În cele din urmă, o persoană care pare a fi proprietarul animalului iese dintr-o casă. 

Pe acelaşi subiect

Localnicii susţin că proprietarul ar fi urcat tigrul în maşină, înainte să fugă de ofiţeri

Martorii susţin că proprietarul a urcat tigrul în Jeep și a fugit de la fața locului când au sosit ofițerii. Poliția a urmărit vehiculul, dar în scurt timp a pierdut-o din vedere. Suspectul este descris ca un bărbat hispanic, cu vârsta de aproximativ 28 de ani.

De asemenea, un vecin a declarat că în zonă a mai fost văzută şi o maimuţă. ''M-am gândit: OK, acesta este un animal mic. Ar putea fi domesticit. Dar nu m-am gândit niciodată că vor ține un tigru în casa lor.''

Texas are unele dintre cele mai îngăduitoare reguli de proprietate asupra animalelor de companie din țară. Totuși este ilegal să deții un animal periculos în interiorul orașului Houston. Cartierul în care a fost filmat animalul se află la aproximativ 18 mile vest de centrul orașului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un tigru s-a plimbat nestingherit pe o stradă din Houston. Localnicii îngroziți au încercat să fugă din calea animalului