Antena Meniu Search
x

UPDATE / Camil Mătase, bărbatul care şi-a ucis cu sânge rece soţia şi fiul, în Texas, a ajuns în SUA

Camil Mătase s-a întors pe pământ american, acolo unde şi-a executat familia! Românul care a îngrozit America a fost prezentat presei în lanţuri şi cu cătuşe la mâini. Pentru dublul asasinat, risca pedeapsa capitală.

Vezi și

Dar instanţa din România a pus o condiţie când a acceptat extrădarea: fără injecţie letală! Din Braşov, mama sa, cea care l-a dat pe mâna poliţiei, e convinsă, acum, că va fiul ei va rămâne în închisoarea americană pentru tot restul vieţii.

Pare că-şi numără paşii. Cufundat în gânduri doar de el ştiute, Camil Mătase a început drumul spre. judecată! E condus de agenţii federali precum un infractor periculos. Cu cătuşe la mâini, legate de un lanţ înfăşurat în jurul taliei.

Poartă aceleaşi haine pe care le-a avut şi-n România. Dar pare mult îmbătrânit. Pe faţa lui se citeşte indiferenţa. Au remarcat asta şi jurnaliştii americani.

În sala de judecată, aproape că a început să plângă, când un ofiţer l-a bătut pe umăr, în semn de încurajare. Apoi, şi-a ascultat drepturile.

Are 48 de ani. În America, Mătase lucra de ani buni ca inginer. Avea o casă şi o familie frumoasă. Acum, însă, e considerat criminalul care a îngrozit America!

Procesul de audiere va fi asemenea unui consiliu. Un mini-proces în care statul va prezenta probele şi informaţiile din acest caz.

Mama este cea care l-a dat pe Camil Mătase pe mâna poliţiei. În noiembrie anul trecut, după ce şi-a ucis soţia şi fiul cel mare, inginerul s-a refugiat în România.

În ultimul interviu, fiul supravieţuitor ne-a mărturisit că ţine legătura cu tatăl său. Au multe de lămurit.

I-ar fi ucis mama pentru că trimitea bani în ţară, fără ştirea lui. Iar pe fiul cel mare, Camil Mătase susţine că l-a executat din milă. Suferea de o boală necruţătoare.

Cel mai probabil, însă, riscă închisoarea pentru tot restul vieţii sale!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » UPDATE / Camil Mătase, bărbatul care şi-a ucis cu sânge rece soţia şi fiul, în Texas, a ajuns în SUA