Antena Meniu Search
x

Văduva lui Chris Cornell, MESAJ SFÂŞIETOR după moartea lui Chester Bennington de la Linkin Park (VIDEO)

Vicky Cornell, văduva solistului formaţiei Soundgarden care s-a sinucis în urmă cu o lună, deplânge moartea prietenului Chester Bennington, vocalistul Linkin Park, şi a scris pe Twitter că "abia când se gândea că inima nu i-ar putea fi frântă mai mult decât era... Te iubesc, T!" a venit vestea unei alte tragedii.

Vicky Cornell, văduva solistului formaţiei Soundgarden care s-a sinucis în urmă cu o lună, deplânge moartea prietenului Chester Bennington, vocalistul Linkin Park, şi a scris pe Twitter că "abia când se gândea că inima nu i-ar putea fi frântă mai mult decât era... Te iubesc, T!" a venit vestea unei alte tragedii.

Bennington era bun prieten cu familia Cornell, fiind şi naşul de botez al unuia dintre fiii lui Chris şi Vicky, Christopher Nicolas. Vocalistul de la Linkin Park i-a scris prietenului său o scrisoare emoţionantă, descriind ce a însemnat pentru el. 

Muzicianul s-a spânzurat în ziua în care Chris Cornell - care s-a sinucis la rândul lui în luna mai - ar fi împlinit 53 de ani. "Nu-mi pot imagina o lume fără tine în ea", a scris Bennington după moartea lui Chris Cornell. 

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Solistul trupei Linkin Park a fost găsit spânzurat în vila din Palos Verdes, Los Angeles, scrie presa internaţională. 

Potrivit TMZ, poliţia a descoperit trupul neînsufleţit al artistului în jurul orei locale 09.00.

Billie Joe Armstrong, vocalistul trupei Green Day, a transmis un mesaj la moartea artistului. "L-am întâlnit pe Chester de câteva ori. Era foarte amabil şi foarte deştept. Şi un grozav cântăreţ. Sănătatea mentală şi dependenţa de droguri sunt o problemă reală. Să ştiţi că nu sunteţi singuri. Odihneşte-te în pace, Chester! Ne vei lipsi", a scris muzicianul care a adăugat numărul de telefon la care se poate apela pentru prevenirea sinuciderilor:  +1 (844) 540-5889. 

"Astăzi a fost o zi grea. Când a sunat telefonul nu mă aşteptam să primesc tragica veste. Inima mi s-a oprit. M-am întrebat imadiat cum, de ce, ce vrei să spui? Chester era un prieten. L-am întâlnit prima dată când aveam 15 ani. Linkin park cânta atunci la Ozzfest în 2001", a scris Jack Osboune, fiul lui Ozzy Osbourne, pe Facebook.  

Pentru Jack Osbourne, Chester Bennington va rămâne "o voce a generaţiei mele, un artist, tată, filantropist". "Va trăi în inimile unei generaţii la care a contribuit prin muzică şi sunt recunoscător că am putut să petrec puţin timp cu el". 

”Vă rog să nu îl învinovăţiţi. Această boală vrea să ne omoare. Depresia şi anxietatea reprezintă efectul unor ani de viaţă dificilă şi de fugă de aceşti demoni şi de aceste sentimente. L-am iubit pe Chester. A fost amabil şi profesionist în orice situaţie. Accepta orice provocare. I-am oferit melodii pe ultima sută de metri, iar el le-a acceptat. Talentul lui nu avea limite şi era un prefecţionist”, a scris pe Facebook bateristul Matt Sorum, de la Hollywood Vampires.  

”A lăsat în urmă şase copii. Oamenii se vor întreba cum de i-a putut părăsi. Durerea lui trebuie să fi fost atât de adâncă...”. 

Formaţia Linkin Park a susţinut un concert la Bucureşti în 2012. 

Chester Charles Bennington s-a născut la 20 martie 1976. A fost muzician, cantautor şi actor american, cunoscut mai ales ca vocalist principal al formaţiilor rock Linkin Park, Stone Temple Pilots şi Dead by Sunrise.

Chester era originar din Phoenix, Arizona şi locuia în Los Angeles. Muzicianul a fost influenţat de stilul celor de la Loverboy, Foreigner şi Rush, visând sa fie al cincilea membru Depeche Mode.

Bennington s-a luptat cu dependenţa de droguri în adolescenţă. Avea 6 copii din două căsătorii. El s-a luptat ani buni cu dependenţa de alcool şi de droguri şi a vorbit în trecut despre încercări de sinucidere ca rezultat al unui abuz sexual la care a fost supus în copilărie. 

Formaţia Linkin Park a lansat un videoclip în dimineaţa în care Chester Bennington, solistul trupei, s-a sinucis, potrivit variety.com. Bennington spune povestea sa despre abuzul de droguri din perspectiva soţiei, printr-o compoziţie muzicală puternică.

“Talking to Myself” este a treia piesă de pe cel de-al şaptelea album de studio, "One More Light". Albumul marchează al şaselea disc care s-a plasat pe primul loc în top 200 Billboard. 

Formaţia a vândut peste 30 de milioane de albume în toată lumea, "Hybrid Theory" fiind unul dintre cele mai de succes debuturi ale mileniului, este de părere Steve Holden de la BBC. 

Succesul formaţiei Linkin Park s-a datorat unei combinaţii de elemente metal şi rock cu rap şi hip-hop pentru a contura un genul nu-metal în piese precum "Crawling", "In The End" şi "Numb". Cel mai mare atu al lor a fost vocea puternică a lui Chester Bennington. Pe cât era vocea sa de aspră şi furioasă, ca om era cald, nostim şi amabil. 

Cel mai recent album al trupei, "One More Light", a căpătat o nouă direcţie pe măsură ce au lucrat cu compozitori pop prolifici precum Julia Michaels şi Justin Tranter şi au colaborat cu artistul britanic Stormzy.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Văduva lui Chris Cornell, MESAJ SFÂŞIETOR după moartea lui Chester Bennington de la Linkin Park (VIDEO)