Antena Meniu Search
x

Video Vedetele de la Hollyood, în aşteptarea lui Moş Crăciun

Vedetele îl aşteaptă şi ele cu nerăbdare. Fostul mare fotbalist David Beckham s-a pregătit cu vin fiert, iar Jennifer Aniston are prăjituri şi cacao cu lapte. Sunt şi staruri care s-au transformat ele în Moş Crăciun. Este cazul lui Arnold Schwarzenegger care a donat veteranilor fără adăpost.

de Redactia Observator

la 24.12.2021, 21:21

Vezi și

În vila lui Jennifer Aniston din California, atmosfera de sărbătoare se simte la fiecare pas. Vedeta din serialul Friends va petrece Crăciunul, acasă, alături de... prieteni ei! Nerăbdătoare nu a mai aşteptat dimineaţa de Crăciun şi a deschis câteva dintre cadourile lăsate de Moş sub brad.   

Pregătirile de Crăciun sunt pe ultima sută de metri şi în casa lui Heidi Klumm. Soţul ei este cel care a împodobit bradul, în timp ce celebrul fotomodel  l-a supravegheat de pe margine.

Crăciun perfect doar în familie

Pentru actriţa Reese Witersponn, Crăciunul perfect este alături de familie. Anul acesta merge la mama ei şi ştie deja ce cadou ar vrea să primească.  "Ne vom costuma şi scopul meu este să strâng toată familia în aceeaşi fotografie. Toţi cei trei copii, într-o fotografie, zâmbind, sper".  

Pe acelaşi subiect

Şi David Beckham, fostul mare fotbalist al Angliei, petrece tot alături de familie. El îl aşteaptă pe Moş Crăciun cu vin fiert cu portocale şi scorţişoară şi cu cârnaţi.   

În Ajun, Arnold Schwarzenegger a fost Moş Crăciun pentru zeci de veterani fără adăpost din Statele Unite, cărora le-a dăruit câte o casă. Deşi modeste, locuinţele au fost un cadou nesperat pentru foştii militari, care, după ani petrecuţi pe front, au rămas pe străzi.   

Arnold Schwarzenegger: Sunt extrem de fericit. Sunt foarte încântat, pentru mine, (să pot face asta pentru ei, n.r.) este cel mai frumos cadou de Crăciun. 

Sunt şi vedete care sărbătoresc prin muncă. Gwen Stefani nu a putut sta departe de fani, aşa că Moş Crăciun o va găsi pe scenă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Vedetele de la Hollyood, în aşteptarea lui Moş Crăciun