Antena Meniu Search
x

Veste bună pentru iubitorii de câini! Dispozitivul care te ajută să-i înţelegi

Iubitorii de câini primesc o veste bună din partea Companiei IC4, care a inventat un dispozitiv care îi ajută pe oameni să înţeleagă ce probleme au animalele de companie!

Acest dispozitiv va permite proprietarilor să afle care este starea de sănătate a patrupedului, dacă au o greutate optimă sau dacă au făcut destul exerciţiu fizic pe ziua respectivă. 

Acest dispozitiv, denumit gulerul inteligent, care se pune ca zgardă la gâtul câinelui, poate fi folosit cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil. 

"Lătratul câinelui monitorizează semnele vitale cheie, inclusiv ritmul cardiac şi ritmul respiraţiei, alături de alţi indicatori de sănătate, cum ar fi activitatea, odihna, caoriile arse şi multe altele", susţin cei care au inventat acest dispozitiv. 

"Aplicaţia a fost realizată cu ajutorul inginerilor biomedicali, experţii canini, dar şi medici veterinari", explică specialiştii. 

Acest guler inteligent măsoară activitatea câinelui 24 de ore din 24, astfel că un proprietar poate urmări oricând dacă animalul său de companie are vreo problemă de sănătate. 

"Ideea acestui dispozitiv este de a afla din timp problemele medicale pentru a putea acţiona rapid, ducându-l la veterinar", spun specialiştii. 

Momentan, aplicaţia este disponibilă doar în SUA! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Veste bună pentru iubitorii de câini! Dispozitivul care te ajută să-i înţelegi