Antena Meniu Search
x

Video Interviul cu Meghan Markle zguduie din temelii Casa Regală din Marea Britanie: "Nu pot să nu răspundă, vor fi nevoiţi"

Viaţa de prinţesă nu este aşa cum o ştim din poveşti. Cel puţin nu a fost aşa pentru soţia prinţului Harry. Ducesa de Sussex a mărturisit că viaţa la palat a adus-o în pragul sinuciderii şi a acuzat familia regală de rasism. Declaraţiile ei sunt susţinute şi de soţul ei. Prinţul Harry spune că tatăl său, prinţul Charles, nu i-a mai răspuns la telefon după ce l-a anunţat că nu mai vrea să lucreze pentru familia regală şi nu i-a mai dat bani pentru cheltuieli.

de Redactia Observator

la 08.03.2021, 20:55

Vezi și
  • Până acum, palatul Buckingham nu a comentat acuzaţiile

Într-o confesiune de două ore, făcută celebrei realizatoare de televiziune din Statele Unite, Oprah Winfrey, ducesa de Sussex a mărturisit că viaţa în familia regală a adus-o în pragul sinuciderii.  

Meghan, ducesă de Sussex: Nu mai voiam să trăiesc. Mi-a fost ruşine să recunosc în acel moment, mi-a fost ruşine să îi spun lui Harry, în special, pentru că ştiu cât de mult a suferit, dar ştiu că dacă nu o spuneam cu voce tare, aş fi făcut-o.

Picătura care a umpul paharul a fost preocuparea unor rude privind culoarea pielii fiului ei şi crede că acesta este motivul pentru care nu i s-a acordat titlul de prinţ.  

Meghan, ducesă de Sussex: Erau îngrijorări şi conversaţii despre cât de închisă va fi culoarea pielii lui, când se va naşte. Ideea că fiul nostru nu va fi în siguranţă, ideea că primul născut de culoare din această familie nu va primi acelaşi titlu pe care ceilalţi nepoţi l-au primit.

Ducesa de Sussex nu a vrut să dezvăluie numele, dar a spus că este o rudă foarte apropiată de-ale prinţului. 

Nick Bullen, editor True Royalty TV: Ei bine, cred că acoperişurile de la Palatul Buckingham, Clarence House şi Kensington Palace au fost aruncate în aer. Nu pot să nu răspundă, vor fi nevoiţi. Cineva foarte apropiat lui Harry a fost făcut de ruşine şi numit rasist.  

Interviul cu Meghan Markle, o lovitură pentru Casa Regală din Marea Britanie

Singura pe care a atacat-o direct este ducesa de Cambridge. Despre viitoarea regină a Marii Britanii, Meghan Markle spune că a făcut-o să plângă în pragul nunţii. A iertat-o însă, după ce Kate şi-a cerut scuze şi i-a adus flori. Singura despre care are cuvinte de laudă este Regina, despre care spune că a tratat-o întotdeauna frumos. A şocat-o însă că trebuie să facă reverenţe suveranei chiar şi în spatele uşilor închise sau că în momentul în care s-a alăturat familei regale i-au fost confiscate paşaportul şi permisul de conducere. Ducesa acuză Palatul Buckingham şi că a ajutat la răspândirea unor minciuni despre ea şi prinţul Harry. 

Şi nepotul reginei Elisabeta a doua are reproşuri pentru familia sa. Prinţul Harry spune că regina l-a evitat după ce a anunţat că nu vrea să mai lucreze pentru familia regală, iar tatăl său, prinţul Charles, nu i-a mai răspuns la telefon, şi i-a retras orice sprijin financiar. Spune că rasismul din Marea Britanie l-a alungat din ţară şi se plânge că nimeni din familia regală nu i-a luat apărarea soţiei sale, când era atacată de tabloidele britanice. Şi-a exprimat însă regretul că tatăl său şi fratele său nu vor fi niciodată liberi.   

Prinţul Harry: Prizonier în sistem. Cum este restul familiei mele. Tatăl meu şi fratele meu sunt prizonieri. Nu vor putea pleca.  

În Regat, spovedania ducilor de Sussex a fost primită cu furie

Ingrid Seward, expert regal: Cred că este foarte neobişnuit ca o persoană, care a fost membru al familiei regale pentru o perioadă atât de scurtă de timp, să simtă nevoia să se plângă. Meghan uită că, dacă nu s-ar fi măritat cu un membrul de-ai familiei regale, dacă nu ar fi devenit membru al familiei regale, nimeni nu ar fi fost interesat de ce are de spus. 

Singura veste bună pe care ducii de Sussex au transmis-o de peste Ocean, în Regat, este aceea că Archie, fiul lor, va avea o soră. Spun însă că nu îşi mai doresc şi alţi copii. 

Harry şi Meghan s-au retras din rolurile de membrii activi ai familiei regale la începutul anului trecut şi trăiesc acum în California, unde şi-au cumpărat o proprietate de 14 milioane şi jumătate de dolari. Nu vor să se mai întoarcă în regat şi spun că în Statele Unite vor trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Interviul cu Meghan Markle zguduie din temelii Casa Regală din Marea Britanie: "Nu pot să nu răspundă, vor fi nevoiţi"