Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul morții lui Victor Spirescu. Accidentul ar fi fost provocat de un alt șofer

Poliția cere ajutor în ancheta privind moartea lui Victor Spirescu, primul român care a "invadat" Marea Britanie și care a decedat luni, într-un accident.

Poliția cere ajutor în ancheta privind moartea lui Victor Spirescu, primul român care a "invadat" Marea Britanie și care a decedat luni dimineață, într-un accident.

Potrivit mirror.co.uk, poliția a reținut un bărbat de 25 de ani, din Milton Keyens, în urma suspiciunii că ar fi provocat accidentul în care a murit românul Victor Spirescu.

Bărbatul ar fi fost eliberat, dar este în continuare anchetat.

Pe acelaşi subiect
Victor Spirescu

Pe de altă parte, poliția din Thames Valley a făcut apel la persoana care a sunat poliția de pe un telefon mobil în momentul incidentului să contacteze autoritățile. „Credem că pe acel om îl cheamă Iosif și facem apel la el să se prezinte la poliție, deoarece poate avea informații vitale care ne-ar putea ajuta în anchetă”, a declarat Naomi Hames, de la Unitatea de Investigare a Coliziunilor Grave.

Victor Spirescu, primul român care a "invadat" Anglia, în 2014, a murit într-un cumplit accident petrecut luni, lângă Newport Pagnell, în Buckinghamshire, la aproximativ o milă de la casa sa din Milton Keynes.

Victor Spirescu, romanul care a "invadat" Marea Britanie

În dimineața zilei de 15 ianuarie, românul de 33 de ani se afla la volanul maşinii sale, un Mitsubishi Galant, când a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat de mai multe, el fiind aruncat din automobil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Răsturnare de situație în cazul morții lui Victor Spirescu. Accidentul ar fi fost provocat de un alt șofer