Antena Meniu Search
x

Jurnaliştii din Regat despre românul Victor: "E bătăuș și consumator de droguri"

Victor Spirescu, primul român care a ajuns în Marea Britanie după ridicarea restricţiilor de muncă, a ajuns în vizorul jurnaliştilor din Regat. Au venit până în România să-i afle trecutul. Şi n-au bătut drumul de pomană.

Vezi și

Aceştia au descoperit că românul a fost condamnat pentru că şi-a bătut fosta iubită şi a ameninţat că o îneacă.

"Bătăuş şi consumator de droguri", aşa-l caracterizează acum tabloidele britanice pe Victor Spirescu, primul român care a intrat în Marea Britanie după ridicarea restricţiilor de la 1 ianuarie 2014.

Investigatorii de la "The Sun" au descoperit că românul şi-a agresat fizic fosta iubită, faptă pentru care a fost condamnat în 2011 la 35 de zile de închisoare cu suspendare şi forţat să plătească o amendă de 3.200 de lei.

"Este adevărat. Dar face parte din trecutul meu. S-a întâmplat în urmă cu patru ani. Viaţa mea s-a schimbat", a mărturisit Victor, încercând să îşi apere imaginea.

Jurnaliştii britanici au stat de vorbă şi cu actuala logodnică a românului.

"Victor a fost mereu bun cu mine. Nu mi-a făcut niciodată probleme. Este un om bun", spune aceasta.

Victor Spirescu s-a bucurat de celebritate în Marea Britanie, încă de la sosire, când a fost întâmpinat pe aeroport de câţiva oficiali britanici. De atunci românul a făcut turul televiziunilor din Regat.

Reporter: Pun pariu că nu te aşteptai să fii primit aşa bine când ai sosit aici, săptămâna trecută. Ţi-ai găsit un loc de muncă?

Victor Spirescu: Da, am găsit, dar nu îmi place. Şi vreau să găsesc o altă slujbă.

În prezent, Victor spală maşini, însă câştigă mai puţin decât spera el. A plecat în Marea Britanie cu speranţa că va primi aceeaşi sumă pe oră.

Reporter: Ce vei face dacă nu vei găsi o altă slujbă? Vei rămâne aici şi vei încerca să ai acces la ajutoare sau te-ai întoarce în România?

Victor Spirescu: Aş rămâne aici poate trei sau patru luni şi apoi aş pleca în România.

Marea Britanie a ridicat restricţiile pe piaţa muncii pentru români şi bulgari de la 1 ianuarie 2014.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Jurnaliştii din Regat despre românul Victor: "E bătăuș și consumator de droguri"