Antena Meniu Search
x

Un video cu autorul atacului terorist din Paris a fost difuzat de Statul Islamic

Statul Islamic a dat publicității o înregistrare video cu autorul atacului terorist din centrul Parisului. Individul, care e de origine cecen, este filmat când jură loialitate față de ISIS.

Teroristul în înregistrarea video difuzată de ISIS
Un video cu atacatorul din Paris a fost dat publicității de Statul Islamic - Youtube

Statul Islamic a dat publicității o înregistrare video cu autorul atacului terorist din centrul Parisului. Individul, care e de origine cecen, este filmat când jură loialitate față de ISIS.

Înregistrarea video cu teroristul de origine cecenă care a comis atacul din Capitala Franței a fost publicată de Amaq, o agenție de presă islamică afiliată ISIS.

În filmarea de 2 minute și jumătate, Hamzat Asimov acuză ”agresiunea occidentală”, inclusiv a Franței, contra ISIS. El susține că ceea ce se întâmplă acum în Franța e tocmai rezultatul acestei agresiuni.

În imagini, tânărul vorbește în franceză, dar și în arabă. El jură credință liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi și este auzit spunând că ”victoria este aproape”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hamzat Asimov era francez, dar s-a născut în Cecenia. El a atacat trecătorii în centrul Parisului, în zona Operei. Atacul terorist s-a soldat cu un mort și 4 răniți. Teroristul, de asemenea, a murit, fiind împușcat mortal de polițiștii francezi, după o tentativă nereușită de a-l doborî cu pistolul cu electroșocuri.

ISIS a revendicat atacul terorist, anunțând că Asimov este ”soldatul său”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un video cu autorul atacului terorist din Paris a fost difuzat de Statul Islamic