Antena Meniu Search
x

Video dramatic de la prăbuşirea elicopterului cu 18 oameni, în Rusia. Nu există supravieţuitori, anunţă echipele de intervenţie

O înregistrare video de la prăbuşirea unui elicopter Mi-8 cu 18 oameni la bord, în Rusia, dezvăluie scene dramatice. Nimeni nu a supravieţuit în tragedia produsă în Siberia, spun echipele de intervenţie.

Epava în flăcări a elicopteruluiu
Un elicopter Mi-8 s-a prăbuşit în Siberia, iar 18 oameni au murit - Russia Today

O înregistrare video de la prăbuşirea unui elicopter Mi-8 cu 18 oameni la bord, în Rusia, dezvăluie scene dramatice. Nimeni nu a supravieţuit în tragedia produsă în Siberia, spun echipele de intervenţie.

Înregistrarea video amator arată momentul în care o uriaşă coloană de fum se ridică spre cer după prăbuşirea elicopterului Mi-8, în regiunea Krasnoyarsk din Siberia. În urma impactului cu solul, aparatul de zbor a luat foc şi a fost complet distrus.

Cele 18 persoane aflate la bord - 15 pasageri şi 3 membri ai echipajului, nu au avut nicio şansă. În a doua parte a înregistrării video poate fi văzută epava în flăcări a elicopterului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elicopterul s-a lovit de încărcătura altui elicopter

Tragedia s-a produs la foarte puţin timp după decolare. Elicopterul Mi-8, care aparţinea companiei aeriene ruseşti Utair, transporta muncitori către o exploatare petrolieră.

Potrivit anchetatorilor, aparatul de zbor ar fi lovit cu rotorul o încărcătură transportată de un alt elicopter. Pilotul n-a mai putut redresa situaţia, iar aparatul cu 18 oameni s-a prăbuşit. Echipajul celuilalt elicopter a fost nevoit să arunce încărcătură după impact şi a reuşit să scape.

O anchetă este acum în derulare, iar investigatorii ruşi vorbesc inclusiv despre neglijenţă în respectarea siguranţei traficului aerian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Video dramatic de la prăbuşirea elicopterului cu 18 oameni, în Rusia. Nu există supravieţuitori, anunţă echipele de intervenţie